![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merak ediyorum. Iframe kullanımı gerçekten yasak mı caiz mi ? Çoğu sitede bunu görüyorum. Bunu gördüğüm sitelerdeki iframe içinde içerik de oluyor genelde. Top=0 left=0 diyip reklamı yaslıyorlar. iframe içinde içerik görünmüyor ancak reklam ortada.
Bir taraftan düşününce bu webmastera HTML'in sağladığı bir tag. Neden yasak olsun ki diyorum. Diğer taraftan hile gibi görünüyor. Google isteseydi reklam kategorisi seçmemize izin verirdi. Adı üstünde içerik için google reklamları. Ciddi ciddi bu konu ile ilgili kafam karışık. Sizce ?
|
Tavsiye etmiyorlar sadece demek. Sanırım bu bir boşluk. Ve kurallara ekleninceye kadar kullanılmaya devam edilecek gibi görünüyor.
Bu yüzden hesabı kapatılan var mı ?
|
bu iframe olayında www.muzikdinle.info süper şekilde optimize etmiş ve acayip para kazanıyor eminim ama şundan emin diilim yeni başladı mı yoksa bayadır yapılıp atılmadı bu konuda bi acık var mı birisi kontrol edip söyleyebilirmi arkadaşlar?
|
|
|||
|
Kurallar ap acik ortada..iframe yi yapabilirsiniz ancak sitenizde sitenizin icerigi ile ilgili google reklamlari cikmadigi zaman bunun disinda bu muzikdinle.info un yaptigi ap acik hiledir.Müzik sitesinde web hosting reklamlari cikiyor.
http://www.muzikdinle.info/ust_banner2.htm burayi iframe yapmis kurnaz tilki
|
|
||||
|
iyide kendim için konuşayım mesela bende içerikle alakası olmayan reklamlar çıkıyor + iframe de değil. tr de reklam veren olsa içerikle ilgili reklam çıkacak ama kategorim genel olarak şansız mı desem ne desem edebiyat sitesi işte
![]() ilk zamanlar iframeydi çok kaliteli yabancı reklamlar gelmişti ama yasak masak ayağına iframeyi kaldırdım şimdi yok jinekolog reklamı otel reklamı falan çıkıor
|
|
||||
|
Alıntı:
iframe kullanmanin yasak olup olmadigi konusunda net bir bilgimiz yok. google dökümanlarinda tek rastladigimiz, "iframe kullanmanizi tavsiye etmeyiz, cunku iframe kullanirsaniz sitenizin icerigine uygun reklamlar göremeyebilirsiniz" diyor.. peki ya biz sitemizin içerigine uygun reklamlari zaten görmek istemiyorsak?? ![]() Sitemizde, sitemizin icerigine uymayan reklamlarin cikmasi bir hille midir?? Google, reklamlarinin daha verimli olmasi icin "hedeflenmis reklamlar" olayini vurgulamakta, yani bu bir mecburiyet değil, bir lüx olarak sunulmaktadır webmasterlara, yani olmasi şart mıdır?? Bu konuda fikri olan paylaşirsa sevinirim. Bu sadece şahsımın düşüncesidir... Aşağıdaki metin daha farklı nasıl yorumlanabilir ki? Alıntı:
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|