![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
iyi günler |
|
||||
|
Alıntı:
Evet.. (100$ i geçtiğimiz anda göndereceğini düşünüyoruz )Tekrar belirteyim, iframe in yasak oldugu konusunda net bir bilgimiz yok.. Sadece mevcut bilgiyi yorumlamaya calisiyoruz.. Burada "iframe yasak degildir" demiyorum.. kimsenin mağdur olmasina sebep olmak istemem... |
|
|||
|
hayır iframe yasak nasıl yasak yeni kurallara göre yasak
https://www.google.com/adsense/localized-terms bu sayfada diyorki google reklamlarını süzgeçten geçiremezsin.. yani doğal kullanımını bozacak hiç bir şey yapamazsın.. bu açık açık iframe yasak demektir ![]() altınada eklemiş.. Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
zaten de gitmiyor.. benim sitemde evcil hayvan dışında ne reklamı çıkarsa çıksın çok daha fazla tıklamanın olacağına eminim!! istediğini zaten buluyor ve çıkan reklamlar tüm özelliğini ve çekiciliğini yitiriyor. çiçekçi reklamı çıksa en azından siteden çıkarken bakmak için reklama tıklar.. dolayısıyla burada bir yanlışlık var gibi.. |
|
||||
|
içerik reklamları demek site içeriğine göre reklam demektir.
Çerçeve içinde içerik ile ilgili olmayan reklamları yayınlamak hile yapmaktan başka birşey değildir. Bunu fazla tartışmamanızı tavsiye ediyorum. Hala , binlerce kalitesiz hit alan bulk site içinde hosting reklamı çıkararak " ben reklamlara zorla tıklatmıyorum , google da iframe'e izin vermiş , ben alnımın teri ile para kazanıyorum " diye ısrar eden gençlerin , olayı reklam veren açısından yeteri kadar düşünememesi bu işle ilgili tüm kurumları ve kişileri olumsuz yönde etkilemektedir. |
|
||||
|
Alıntı:
Reklam veren açısından düşünelim olayi hadi, Çiçekçi sitesinde gezinen bir ziyaretçinin aynı zamanda hosting e ihtiyaci oldugu söylenemez mi?? ilgisini çekecek güzel bir hosting kampanyasi reklamina tıklayip, reklamverenin sitesinden hosting satin alamaz mi??? Yoksa reklam veren hosting firmaları; "Hayır, çiçekçi sitesinde gezinen müşteri ile işim olmaz benim" mi diyorlar??? Reklamveren firmalar açısından tek olumsuz durum vardır, o da SAHTE TIKLAMLAR... |
|
||||
|
Alıntı:
gerçeği bile bile görmemeye çalışmak da hali hazırda kazancınızı savunmak için mecburen takındığınız tavırdır. Madem ki konuşmak istiyorsunuz yine de konuşalım ; Google adsense reklamlarının en önemli özelliği nedir ? Ben hosting satıyorsam tabiki de çiçekçi sitesinde reklamlarımın gözükmesini istemem. Siz ister misiniz ? Hostbul.net sizce neden bilgisayar ile ilgili sitelere reklam veriyor ? bu sorular ile cevabı anlamakta zorlanıyorsanız bir kaç soru daha sorabilirm. |
|
||||
|
Gerçeği bile bile görmemeye çalişmak gibi bir olay yok. Aksine gerçeği görmek, bulmak için konuşuyoruz...
Ben hosting satıyorsam, müşteri gelebilecek her sitede reklamimim görünmesini isterim. yeterki müşteri gelsin. sonuçta google reklamlari gösterim sayısı ile ücretlendirilmiyor, tıklama başına ücretlendiriliyor.. tıklanmadığı sürece, çiçekcide de reklaminin cikmasi , reklamvereni zarara uğratmaz. Hosting almak isteyen biri tarafından tıklanıyorsa da sorun bunun neresinde?? Hostbul un nereye reklam verdiğinden ziyade, şunu sormak isterim, hostbul satış ortaklığı sistemine, çiçekçi siteleri katilamiyor mu??? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|