![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
evet tıklayıp yardımcı olacakmışsınız. ayıp ya ve bu site için atılmak için davetiyedir bence sahibi bu mesajı okuyorsa bence kaldırsın onu yoksa atılır sonra az-çok kazancından olur bendne uyarması sahibi uyup uymaması ona kalmış bişi.
http://www.ilkdefa.com/ pop-up acılıyor acılmaynlara direk link vereyim. http://www.flort.net/reklam.htm
|
adsense-tr@google.com mail adresine yazmayı deneyebilirsin
|
|
|||
Kendimden biliyorum. Simdi Yapı Kredi / Sultanbeyli şubesine damlamak üzere 2000 küsür $.Gelsin çatır çatır yiyeceğim Hatunu alıp pc karsısına gecip su mesajlarınızı gostereceğim ![]() Bak diyeceğim çok kasıyorlar ama seninle bu mekanda, şu vaziyette bulunmama engel olamıyorlar
|
|
||||
|
@ekze: o paranın kat ve kat fazlasının bir süre senden çıkacağını düşünmeden bunu yapabilirsin, ama başına türlü felaket gelince anlarsın o zaman kızı da damlayı da. eden bulur.
|
ekze , konunun seninle alakası yokken neden böyle mesajlar atıyorsun. 1 senedir çatır çutur yiyorsun paraları hergun okuyoruz forumda iyi ye afiyet olsunda forum kullanıcıları ne yapsın kızla yediğin paraları onu cozemedim ? Ben hile yapıyorum kızla yiyorum , siz salaksınız yapmıyorsunuzmu demeye getiriyorsun.
burdaki insanlar bilmiyor diymi hile yapmayı ? Sen kazanıyorsan bu insanlar sayesinde kazanıyorsun. 1000 kisi calıssa adsense ile türkiyeden. 1000 ide yapsa 2 gün sonra şutlarlar. Ama arada cıktıgı icin idare ediyor adamlar. Eğer sen hile yaptıgın icin akıllı , burdaki insanlar yapmadıkları için salaksa .. bütün forum salak. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|