![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Ben webmaster değilim,hiç anlamam bu işlerden.
Ama şunu anlamıyorum.Mesela hepiniz site yapabilicek bilgiye sahipsiniz,yapıyorsunuz. Az önce google dan araştırdım ve burdan da araştırdığım kadarıyla,mesela adsense de ''credit repair'' kelimesi tıklama başı 133$ veriyor. Siz neden bu konuyla ilgili bir site hazırlayıp,bu reklamı alıp,günde en az bir kişinin tıklamasını sağlayıp oldukça iyi para kazanmıyorsunuz? Hayır,yapmıyorsanız mutlaka bildiğiniz birşey vardır,ama işte o nedir? |
|
||||
|
133 dolar mı...gerçekten mi? o kadar veriyorsa bu reklam sahibi nasıl para kazanıyor ya...
|
akıl işte
yarın düşünsene bir site yapıyorum (ki yaparız).. içinde dediğin keywordden ve bir iki tane daha. google a ekliyoz siteyi. biraz hit geliyo tabii. bir iki kişi tıklıyo msn den falan. sonra ilk çekle bir uçak bileti amerikaya. sonra gidip internet cafe internet cafe tıklıyoz. günde 3-4 tane anlaşılmasın diye. ayda sanırım 15.000 $ yapıyo. bununla 3-4 tane google yapıyoruz. (zaten garajda yapılmış) sonra millet bizim yaptığımızın aynısını yapabilir tabii ve bir sürü millete ayda 15.000 $ boşa veriyoz reklam verenler ödemiyo hile var diye. bu iş çok riskli en iyisi ben bildiğim işlere devam ediyim. amele gibi linkere devam .. saygılar.. Alıntı:
|
|
||||
|
Bak bu da 73 dolar veriyor..
Günde 2 kişi tıklayıverir MSN den. Tamam. Senin hesaba göre öyle.. Keyword Cost/Click conference call services 73.42 |
|
||||
|
Alıntı:
efsane yani .. tabii bazı kelimeler fazla veriyor ama bunun için site yapmakla olmuyor. kendini reklam verenlerin yerine ve dünyanın en büyük internet şirketinin yerine koymaya çalış. sonra düşün birilerinin haybee para kazanmasına izin verir misin? vermiyorlar işte.. peki kimse kazanamamış mıdır bundan? kazanan olmuştur. ve efsane doğmuştur belki ama şu anda boş iş bu. saygılar.. |
|
|||
|
İşte bu kadar.
Yani benim bu konuyla ilgili okuduğum siteler,bu konu hakkında bilgi sahibi değillermiş. Çünkü koca bir liste yayınlamışlar.Bu keyword a tıklanması,adsense de bu kadar veriyor diye. Benim zaten bu işlerle alakam yok da,siz niye yapmıyorsunuz diye sormuştum sadece. Ve nihayetinde cevap alabildim. Teşekkürler. |
|
||||
|
herşeyi bir tarafa bırakın, aklınıza nasıl yatıyor bir tıklamaya 133 USD kazanabilecğiniz. hiçmi dünyanın gerçeklerinden haberiniz yok.
1.33 usd değil bu bahsettiğiniz 133 USD. bırakın normal bir şirket için, dünyanın en büyük yada en zengin şirketi için bile büyük para düşünsenize tüm dünyada google da reklamalrınız yayınlanıyor. örneğin günde 1.000 click oluyor. ve 133 x 1.000 = 133.000 USD bu rakkamı kaç tane şirket ödeyebilir yada internetten sadece 1.000 ziyaretci için harcar.biraz mantıklı olalım.... bende birkaç keywords sitesine rastladım. adamlar uçmuş bir tıka 50 usd lerden felam bahsediyorlarki bence boş.... |
|
||||
|
Bırak ya öyle olsa millet para babası olurdu.
Tıklama bası 133 usd aklın alıyomu o 2 kelimeye ![]()
| Stil | |
|
|