![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Adsense kazancını
"Toplam Veri" olarak rapor göster dediğimiz zaman çıkan rakam: 333 USD "Kanal verisi" olarak rapor göster dediğimiz zaman: 590 USD (Tüm kanallar seçiliyken) Sorun şu: Arada 230 usd fark var. Geçen ayki ödemeyi toplam veri üzerinden yapmış. (Aynı ayı kanal verisinden hesaplarsak ödediğinin iki katına yakın bir rakam çıkıyor) Tam anlatabildim mi bilmiyorum. Toplam verinin bütün kanalları içermesi gerekmez mi? Kanal verisi (hepsi seçiliyken) toplam veriyle aynı olması gerekirken arada oynayan paralar nereye gidiyor? Tek bir google hesabını bir kaç sitede kullandığımız için hangi sitenin ne kadar kazandırdığını öğrenmek istiyoruz. Bunun için reklam kodlarını koyarken kanal seçimi yapıp ona göre kod koyuyoruz.
Hayat hepimizin annesi Konu mavidusler tarafından (2005-06-16 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
İlk yazarken yukarıda rakamları ters vermişim. Eğer kanal verisi toplam veriden az çıksaydı söylediğiniz şekli açıklayıcı olurdu. Ancak kanal verileri toplamı, toplam verilerden daha fazla. (Mantıksal açıdan yanlış cümle oldu ama gerçek bu)
Beni de hayretler içinde bırakan şey bu oldu...
|
Alıntı:
Benim tüm siteler url kanallı yani kanal farkından doğan fazla bir rakam olması mümkün değil ama aynı şey bende de oluyor.Bazı günler toplam kanal verisi mesela 50 iken toplam veri 30 oluyor.Bence sebebi sayılmayan clickler veya adwors'deki CPM düzenleyici gibi bir şey olsa gerek.Yani kanallardan elde etiği veriyi sitelerin toplam CPM değeriyle süzüyor olabilir.
| Stil | |
|
|