![]() |
|
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar,
Dün forumda konuştuğum arkadaşlarımın önerisi üzerine az tıklama olan tüm sayfalardan adsense kodlarını kaldırdım. Sadece en çok tıklama yapılan 3-4 sayfada kodları bıraktım. Buna rağmen Google hala çok az ödeme yapıyor. Bu durumun çözümü nedir? Aşağıda adsense hesabımdan ve reklam gösterimi olan bir alandan örnekleri bilgilerinize sunuyorum: ![]()
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
Google yavaş yavaş Türk webmaster'ları cezalandırmaya ve kara listeye almaya mı başladı? Forumlardan takip ettiğime göre Google'ı kızdırıcı bir çok aktivite yapıldığına şahit oluyorum. Bu konuda fikriniz nedir?
|
|
|||
|
Yoo yoo ben web sitemde hiç bir zaman iframe yada benzeri metodlarla manipulasyona girişmedim. Sayfamdaki ne title, ne keywods nede gizli yerlere kelime yerleştirek Google'ı yanıltıcı hiç bir şey yapmadım. O sayfada neden bende bilmiyorum sürekli yabancı hosting reklamları çıkıyor. Web sitemde diğer alanlarda normal Türkçe reklamlar çıkıyor:
![]() 1 saat geçtikten sonraki istatistiklerimi tekrar yolluyorum. Aradaki farktan da görüleceği gibi 11 click e 0.34 cent vermiş. ![]() Forumu resimlerle donattım umarım bana kızmamışsınızdır. Mühendis yapımdan ötürü belgelerle ve verilerle konuşmaya alışkın olduğumdan böyleyim. Affola. Konu rockaltin tarafından (2005-06-11 Saat 01:00 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|