![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar,
Dün forumda konuştuğum arkadaşlarımın önerisi üzerine az tıklama olan tüm sayfalardan adsense kodlarını kaldırdım. Sadece en çok tıklama yapılan 3-4 sayfada kodları bıraktım. Buna rağmen Google hala çok az ödeme yapıyor. Bu durumun çözümü nedir? Aşağıda adsense hesabımdan ve reklam gösterimi olan bir alandan örnekleri bilgilerinize sunuyorum: ![]() ![]() |
|
||||
|
siten turkce o nedenle, ayni durum turkce sitelerimde de var cunku
|
Google yavaş yavaş Türk webmaster'ları cezalandırmaya ve kara listeye almaya mı başladı? Forumlardan takip ettiğime göre Google'ı kızdırıcı bir çok aktivite yapıldığına şahit oluyorum. Bu konuda fikriniz nedir?
|
|
||||
|
valla ben (kendi adıma) gayet memnunum adsense den. genelde 2 click başına 1,75 dolar ortalamayla gidiyorum 3 senedir.
|
Alıntı:
3 senemi sanırıms enin siten yabancı hit ile besleniyor ve yabancı üyeliğin var..
|
[quote=rockaltin]Merhaba arkadaşlar,
sayfada kodları bıraktım. Buna rağmen Google hala çok az ödeme yapıyor.QUOTE] türkce sitede, ingilizce reklam??? yapılmaz degil yapılıyor... ancak gogle da bos durmuyor, surekli filtreler gelistiriyor, bence en matıklı acıklaması bu.. aynı durum bi kac arkadasın daha basına geldi, iframe sayesinde ing. reklamlar cıkarttıyolardı. (bunun legal olup olmadıgı halen tr de yurtdısında da tartısılıyor) neyse, ilk zamanlar bir turk siteside, yabancı reklamlar sayesinde aynı avrupalı meslekdaslar gibi kazabiliyordu, ancak son zamanlarda bu iframe olayına da google sanırsam kendince bi cozum bulmus... Arada, yuksek ortalama alanlar sanırsam Permission kardesin dedigi gibi. yabancı uyelik sahibi ve aynızamanda 3 senelik eski bir üye.. sonucta bot, iframeleri de algılayabiliyor ![]()
|
Permission,
evet benim sitelerim yabancı, türkçe sitelerim de var ama bahsettiğim para yabancı (ingilizce) sitelerden geliyor. Türkçe sitelerde rakamlar arkadaşın bahsettiği gibi. 1-2 sene içinde türkçe sitelerde de rakamların yükseleceğine eminin ben.
|
Yoo yoo ben web sitemde hiç bir zaman iframe yada benzeri metodlarla manipulasyona girişmedim. Sayfamdaki ne title, ne keywods nede gizli yerlere kelime yerleştirek Google'ı yanıltıcı hiç bir şey yapmadım. O sayfada neden bende bilmiyorum sürekli yabancı hosting reklamları çıkıyor. Web sitemde diğer alanlarda normal Türkçe reklamlar çıkıyor:
![]() 1 saat geçtikten sonraki istatistiklerimi tekrar yolluyorum. Aradaki farktan da görüleceği gibi 11 click e 0.34 cent vermiş. ![]() Forumu resimlerle donattım umarım bana kızmamışsınızdır. Mühendis yapımdan ötürü belgelerle ve verilerle konuşmaya alışkın olduğumdan böyleyim. Affola. Konu rockaltin tarafından (2005-06-11 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|