![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
2.si ingilizce site 12 tik 17 $ buna hayran kaldim ingilizce sitenin icerigi nedir. |
|
|||
|
Alıntı:
ama hiti az , bi iki ugras daha veriyorum su an yerleriyle merleriyle oynayacam.. birde denediim bi iki sey var ornegin kulturel siteler t1k basi ort. 50 c falan veriyor bide Türk Kültürü sitesi yapmayi planliyorum her nekadar bizim insanimiz kulture ilgisizde olsa ejnebiler baya merkli hemde Türk kültürü olunca dahada onemli oluyor....Not:ingilizce bilmiyorum
|
|
|||
|
Dostum ; ingilizce bilmeden ingilizce site açmak
Helal olsun , ben sitede yanlış yazcam diye ödüm kopuyor ki düzey advanced ( ama baya geçti üzerinden ) paso sözlük mözlük ; karıştırıyorum
|
İyi derecede ingilizce bilmenize gerek yok orta düzey bilginiz olsun yeter, zaten oldukça güzel hazırlanmış english dictionary programları mevcut, birde elinizin altında google amca var tamam, istediğiniz kadar ingilizce site hazırlayabilirsiniz
|
Merhaba ReferXchange söylediğini anlamadım
Ben web sitemde şöyle bir uygulama başlatmayı planlıyorum: Tespitlerime göre sabahları çok daha fazla reklam çıkmakta. CPM oranımı yükseltmek için belli bir saatten sonra belli alanlardaki reklamları otomatik php programlaması ile kesmeyi düşünüyorum. Sizce bunun faydası olur mu?15 Haziran 2005 Çarşamba 51.985 176 0,3% USD 0,09 USD 4,71 Durum berbatlığını korumakta... |
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|