Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Reklam ve Reklam Networkleri > Google Adsense

Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-06-03, 18:41
Anadolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %80/3
Anadolu is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ReferXchange´isimli üyeden Alıntı
1. bence bu site gibi bir sitenin hesabını kapatamıyorlarsa demek ki sistemleri o kadar mükemmel değil

2. üstelik mükemmel bir tarafa kötü de. düşünün bir kişinin hesabını kapatıyorlar ve bunu bilgisayar yapıyor. olacak iş değil. yani tescilli bir sistemleri var. burada öyle mükemmel (!) bir sistem olsa sizce bu kadar webmaster yakarır mı? en azından şunu biliyorum: bu adamlar hileyi anlıyorsa da hangi hile olduğunu bilemiyorlar BUNU İSTATİSTİKSEL OLARAK yapıyorlar.

saygılar..
ve şöyle birşey var. Full POP açan o kadar çok site var ki, bunların hiçbirinin accountu kapatılmadı. Kapatılmadıkça başkaları cesaretlendi. Cesaretlendikçe onlar kazandı biz iyice dibe gittik. Adam günde 650 kazanmış, ben 3ün 5in hesabını yapadurayım..

#12 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-06-03, 18:43
Link100.net - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Link100.net has a little shameless behaviour in the past

google adsenseden para kazanmak çok kolay yerterki yabancı hit olsun günde 10 click bile yeter

#13 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-06-03, 21:22
Skeleton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Skeleton has a little shameless behaviour in the past

Alıntı:
Link100.net´isimli üyeden Alıntı
google adsenseden para kazanmak çok kolay yerterki yabancı hit olsun günde 10 click bile yeter
+1

günde 200-300 tekil yabancı hit alan sitemde adsenseim var. trafik %90 usa-canada-uk. ortalama 15-20 tıklama oluyor. $1 civarı alınca seviniyorum. ancak yeni açtığım bir siteye hilesiz hurdasız ziyaretçi çekmeye başladım. 2 hafta önce dosyaları ilk defa upload ettiğim şu an pek bir trafik yok. anca link değişimi teklif ettiğim kişiler siteye bakmak için geliyor, bir de robotlar geliyor neyse şu ana kadar toplam 8 tıklama oldu ve $10.28 kazandım. eğer günde 10 tıklama alsam 10-15$ civarı alırım. bunun gibi 5 tane sitem olsa günde 60-70, ayda 2000 civarı alırım. tabii ki zaman gerek bunları yapmam için ben kendime buna benzer bir hedef belirledim şimdi, ve buna 1 yılda ulaşma çabasındayım. Ne popup, popunder, içeriği olamayan fake sayfalar açmaya çalışıorum. zaman ayırdığım sürece adam akıllı bir şeyler yapıorum, az ve öz yapmaya çalışıorum. daha gencim para kazanmak için yeterince zamanım var

#14 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-06-03, 21:39
Member

Çok iyi düşünüyorsun skeleton. içine iki parça yabancı dil de koysan sonuçta google gelip indexliyor. Doyurucu bir yabancı içeriği olursa sen düşün artık. Hiçbir umudum olmadan bir hafta uğraşıp bir webmaster kaynağı yaptım. İçerisinde text metinler çoğunluktaydı. Google indexlemiş bütün sayfalarını. 6 PR lik türk sitemden link verince biter bitmez indexlendi. Hiti 1 haftada google kaynaklı 500 oldu. Türk sitemdeki tık sayısının 20 de biri olmasına rağmen onun kadar geliri var. Bu umutsuz olarak yaptığım site gibi 10 tane yapsan. 10 haftanı alsa (2.5 ayda) günde bir tanesinden 10 dolar kazansan 10 tanesi 100 dolar yapar. Ayda 3000 dolara tekabül eder. "Yoktur" bas bas bağırıyor ama dinleyen yok.

Saygılar.

#15 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-06-03, 21:42
Member

postmodern is an unknown quantity at this point

Mükemmel bir tespit!
Aynı şey başıma geldi ayırdım kurtuldum düzeldi herşey fakat gerçekten ondan olup olmadığını bilemediğim için paylaşıma sunmadım. ANADOLU : Destekliyorum!

Sakın TR sitelerle yabancıları aynı hesapta tutmayın. Bir click ortalaması olayı var. Zaten herkes kazanç grafiğine bakarsa bu olayın sabitliğini farkedebilir. Benim öyle günlerim varki centlerine kadar aynı para.

Alkışlıyorum ve sağol anadolu, kafamdaki şüpheyi aydınlattın

#16 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-06-03, 21:45
Member

Alıntı:
Anadolu´isimli üyeden Alıntı
Çok iyi düşünüyorsun skeleton. içine iki parça yabancı dil de koysan sonuçta google gelip indexliyor. Doyurucu bir yabancı içeriği olursa sen düşün artık. Hiçbir umudum olmadan bir hafta uğraşıp bir webmaster kaynağı yaptım. İçerisinde text metinler çoğunluktaydı. Google indexlemiş bütün sayfalarını. 6 PR lik türk sitemden link verince biter bitmez indexlendi. Hiti 1 haftada google kaynaklı 500 oldu. Türk sitemdeki tık sayısının 20 de biri olmasına rağmen onun kadar geliri var. Bu umutsuz olarak yaptığım site gibi 10 tane yapsan. 10 haftanı alsa (2.5 ayda) günde bir tanesinden 10 dolar kazansan 10 tanesi 100 dolar yapar. Ayda 3000 dolara tekabül eder. "Yoktur" bas bas bağırıyor ama dinleyen yok.

Saygılar.
İçerikte önemli. Ben günlük 40 bin us kanada ağırlıklı ziyaretçiyle bir celebrity sitemden 5$ kazanıyorum Lyric sitemden 15 bin tekil ile 7$ ama 3 binlik fıkra sitesinden 15-25$ arası. Gelen adam kalitesi ve reklam ücretleride önemli...

#17 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-06-03, 21:48
Member

Bir ekleme yapayım. Türklere yapılan adsense hinliklerinin bir tanesini bile yabancı amcalara yapmayın. Bizim türklerde şikayet olayı gelişmiş değil fakat fason içerik bile bassan yabancı trafikte ziyaretçiler seni 2 günde yerin dibine indiriyolar. Title da biraz hinlik yaptım diye sponsoruma kadar şikayet ettiler düşünün....

Yabancı trafikte tertemiz çalışmak zorundasınız. Yoksa kısa sürede batarsınız. Benden bir tavsiye....

#18 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-06-03, 22:01
Member

Yabancı trafik parasını o kadar iyi çıkarıyor ki hile düşünmüyorsunuz. Bizim türkler yokluktan deliriyor, ben de dahil. Adam vermezse hile geliyor aklına. Aç bırakırsan banka soyar, kapkaç yapar misali. Dünya düzeni adsense amca, dünya düzeni..

#19 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-06-03, 22:09
Member

Alıntı:
postmodern´isimli üyeden Alıntı
Mükemmel bir tespit!
Aynı şey başıma geldi ayırdım kurtuldum düzeldi herşey fakat gerçekten ondan olup olmadığını bilemediğim için paylaşıma sunmadım. ANADOLU : Destekliyorum!

Sakın TR sitelerle yabancıları aynı hesapta tutmayın. Bir click ortalaması olayı var. Zaten herkes kazanç grafiğine bakarsa bu olayın sabitliğini farkedebilir. Benim öyle günlerim varki centlerine kadar aynı para.

Alkışlıyorum ve sağol anadolu, kafamdaki şüpheyi aydınlattın
Peki eski hesabını düzeltebildin mi? Yani o hesabın ayarı mı kaçıyor neler oluyor. Herşey aynı değişen hiçbirşey yok. O reklama o hesapta 0.20 veriyor öbürüne aynı reklam 0.50 veriyor.

#20 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-06-04, 17:05
Link100.net - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Link100.net has a little shameless behaviour in the past

katılıyorum anadolu

Seçenekler
Stil