![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
google adsenseden para kazanmak çok kolay yerterki yabancı hit olsun günde 10 click bile yeter
|
Alıntı:
günde 200-300 tekil yabancı hit alan sitemde adsenseim var. trafik %90 usa-canada-uk. ortalama 15-20 tıklama oluyor. $1 civarı alınca seviniyorum. ancak yeni açtığım bir siteye hilesiz hurdasız ziyaretçi çekmeye başladım. 2 hafta önce dosyaları ilk defa upload ettiğim şu an pek bir trafik yok. anca link değişimi teklif ettiğim kişiler siteye bakmak için geliyor, bir de robotlar geliyor neyse şu ana kadar toplam 8 tıklama oldu ve $10.28 kazandım. eğer günde 10 tıklama alsam 10-15$ civarı alırım. bunun gibi 5 tane sitem olsa günde 60-70, ayda 2000 civarı alırım. tabii ki zaman gerek bunları yapmam için ben kendime buna benzer bir hedef belirledim şimdi, ve buna 1 yılda ulaşma çabasındayım. Ne popup, popunder, içeriği olamayan fake sayfalar açmaya çalışıorum. zaman ayırdığım sürece adam akıllı bir şeyler yapıorum, az ve öz yapmaya çalışıorum. daha gencim para kazanmak için yeterince zamanım var ![]()
|
Çok iyi düşünüyorsun skeleton. içine iki parça yabancı dil de koysan sonuçta google gelip indexliyor. Doyurucu bir yabancı içeriği olursa sen düşün artık. Hiçbir umudum olmadan bir hafta uğraşıp bir webmaster kaynağı yaptım. İçerisinde text metinler çoğunluktaydı. Google indexlemiş bütün sayfalarını. 6 PR lik türk sitemden link verince biter bitmez indexlendi. Hiti 1 haftada google kaynaklı 500 oldu. Türk sitemdeki tık sayısının 20 de biri olmasına rağmen onun kadar geliri var. Bu umutsuz olarak yaptığım site gibi 10 tane yapsan. 10 haftanı alsa (2.5 ayda) günde bir tanesinden 10 dolar kazansan 10 tanesi 100 dolar yapar. Ayda 3000 dolara tekabül eder. "Yoktur" bas bas bağırıyor ama dinleyen yok.
Saygılar. |
|
|||
|
Mükemmel bir tespit!
Aynı şey başıma geldi ayırdım kurtuldum düzeldi herşey fakat gerçekten ondan olup olmadığını bilemediğim için paylaşıma sunmadım. ANADOLU : Destekliyorum! Sakın TR sitelerle yabancıları aynı hesapta tutmayın. Bir click ortalaması olayı var. Zaten herkes kazanç grafiğine bakarsa bu olayın sabitliğini farkedebilir. Benim öyle günlerim varki centlerine kadar aynı para. Alkışlıyorum ve sağol anadolu, kafamdaki şüpheyi aydınlattın |
|
|||
|
Alıntı:
Lyric sitemden 15 bin tekil ile 7$ ama 3 binlik fıkra sitesinden 15-25$ arası. Gelen adam kalitesi ve reklam ücretleride önemli... |
|
|||
|
Bir ekleme yapayım. Türklere yapılan adsense hinliklerinin bir tanesini bile yabancı amcalara yapmayın. Bizim türklerde şikayet olayı gelişmiş değil fakat fason içerik bile bassan yabancı trafikte ziyaretçiler seni 2 günde yerin dibine indiriyolar. Title da biraz hinlik yaptım diye sponsoruma kadar şikayet ettiler düşünün....
Yabancı trafikte tertemiz çalışmak zorundasınız. Yoksa kısa sürede batarsınız. Benden bir tavsiye.... |
|
||||
|
Alıntı:
neler oluyor. Herşey aynı değişen hiçbirşey yok. O reklama o hesapta 0.20 veriyor öbürüne aynı reklam 0.50 veriyor. |
|
||||
|
katılıyorum anadolu
| Stil | |
|
|