![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Aklima bir sey takildi.
Simdi abcd.com mesala yakin bir arkadasimin sitesi. Sitesinden frame'den Google reklamlarini koymus sitesine diyelim. Simdi abcd.com'da bana frame açsa, bende o frame içinde google reklami göstersem ne olur ? abcd.com 'da 2 google reklami olcak ve 2 reklamda frameden açilcak. Reklamlar abcd.com üzerindenmi sayilir ? yoksa frame acilan sitedenmi ? Google bu durumda ne der ? Unutmadan frameler abcd.com dan acilmiyor 2 framede farkli bir domainden acilcak. |
|
||||
|
Alıntı:
size yardımcı olmak için mesajınızı yanıtlıyorum ve siz bana hakaret ediyorsunuz. başka bir kişiye "koç yumurtası" demiş olsaydınız şu anda banlamak durumunda kalacaktım sizi, tabii moderatör olunca kendi kendimi kayırır duruma düşmüş olmak istemediğimden sizden açıklama istemek durumundayım. Umarım bir açıklamanız vardır.. saygılar.. |
|
|||
|
Hiç kasmayın... Gelecekte kazanacağınız paralara yazık olur. Şimdi neredeyse zorla adsense reklamlarına tıklatma muhabbetine kadar gidildi ve sonuç ortada, ilk günlerdeki kazançlar yok, kalitesiz ve ALAKASIZ click sayısı artınca 0.01$ lık reklam gösterir olduk.
Azıcık bilinç... |
|
||||
|
Alıntı:
![]() adam bedavaya reklam yaptırıyor. 10 click icin 10 cent 100 click icin 100 cent:1 dolar 1000 click icin 10 dolar ![]() + sınırsız gosterim
|
Alıntı:
![]() ReferXchange bence torpli geçme http://sourtimes.org/show.asp?t=ko%E7+yumurtas%FD (yani ben olsam geçmezdim ) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|