![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
@w0w bir soz var bilir misin ?
" EL ELIN ESSEGINI TURKU CIGIRARAK ARARMIS " Sanirim bircok seyi acikliyor ... Su bir gercek ki bireyim kendi kazanci varsa birey baskasindan once kendini dusunuyor. Iste bu zihniyet bana ters geliyor. Lafim herkese degil. Bazi insanlara. Bilgiyi paylasmayanlara. Benim icin hic ama hic problem degil yani. Isterse x gunde 5000 $ kazansin isterse 5 $ kazansin. Yardima ihtiyaci olursa elimden geldigi kadar yardim ederim. Kazanir kazanamaz sahsin kendi problemi. Kazandiktan sonra tavrinin degismesi kendi olgunun problemi. O yuzden bundan sonra pek yorum yapmayacagim ... Iyi calismalar ...
|
offffff ! yeter be kimseye anlatamıoz ne demek istediğimizi sonra kavga çıkıyor
![]() buda dop dolu.netin sansürlü olmasından kaynaklanıyor.. bu dop dolu.nete gigince popup çıkıyor popup herhangi bi popup değil 728 x 90 boyutunda ve sadece adsense reklamı var... Alıntı:
|
|
|||
|
Kaptirmiyorum merak etme ... Gunde 1 saat uyku ... Gerisi bilgisayar basinda ... 1 ogun yemek ... Geri kalani cay ve sigara destekli ... O kadar ingilizce metin okudum, okadar arastirdim, o kadar kurcaladim bunlar sadece ozetleri ...
http://forum.iyinet.com/google-optimizasyon-ve-sandbox/13854-google-de-ust-sirada-cikma-taktikleri-post97550.html Iyi calismalar ...
|
Alıntı:
ortalama 4 öğün ![]() gerçek başarı budur ( )
|
|
||||
|
kernel biraz uyu yaw ne 1 saaati ayrica sigara sagliga zararlidir, bence ingilzice ogrendiklerini bir turk site yaparak arkadaslara kazandir ve boylece daha cok kazanirsin
|
konuyu tekrardan gündeme getirdiğim için özür dilerim ama
bu linki görünce dayanamadım http://forum.iyinet.com/showthread.p...8&page=1&pp=10
| Stil | |
|
|