![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
bir arkadaşın yanlış yolda ise doğru yolu göstermek ona zarar vermek midir ? özgürlük nedir ? ve daha sorulacak çok soru var. |
|
||||
|
Alıntı:
Özgürlük konusuna gelince Herkez kendine göre özgürdür kendine görede özgür konular özgür haraket edebilir bu amacla söyledim. Yani hiç kimse kısıtlı değil.. iyi çalışmalar..
|
d o p d o l u . n e t in sahibiyim..neden itip kakıyorsunuz ki bizi..Türkiye falan banlanmaz eğer hile yapıyorsak endişelenmeyin siz..Herkes işinde olsun..Biz aradık bu yaptığımızın hile olduğunu bulamadık..Çekemeyen,istemeyen arkadaşlar varsa iyinet admini ödemeyor bizim paramızı gidip google a mail atarsınız
|
|
||||
|
sss haklısın kardeşim. yabancı forumlarda okudum. sırf popup ile 1300 $ kazandıgını söyleyen birisi vardı. ödemesini almış.
popup serbesttir. google a mail atıp sorabilirsiniz. iframe ve yazı ile tıklattırma yasaktır. yani reklamlara tıklayın destek olun yasak. ! popup her şekil serbest ancak cpm oranınıza göre serbest. 10.000 sayfa gösteriminden 9000 tıklama olursa para falan alamazsınız. şimdi bir arkadaşın çeki yollandı. 22000 $ kadar. alırsa bende başlayacagım.
|
sedo içinde aynı şeyler söylendi. pop açmak veya aldatıcı link vermek yasak diye. yok efendim for sale yazmak zorunluymuş.
benim can arkadaşım sedo işine girmişti. popup açtı + erotik reklam olarak verdi linki ( domain mp3 domaini idi ) , ekstra'dan bir sürü arkadaşının sitesine reklam attırdı. çok iyi para kazandı. parasını almadan öncede pop açtıgı söyledi. benim yanımda attı maili. şimdi takır takır kazanıyor ve gelen yüksek tekliflere rağmen satmadı. birisi birşey uyduruyor. ondan sonra millet o yasak bu yasak diye günde 3 $ a 5 $ a talim ediyor. akıllı olan gunde 200 300 $ para alıyor. yabancı hitle falan alakası yok. 20 $ tık dogrudur. ben en yüksek 17.5 $ gördüm ama personal loan'dan değil.
| Stil | |
|
|