![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Türkçe sitelerimden birinde şaşırtıcı bir tık başına ücret oldu. 1 tıklamaya 1.73$. Demekki türk reklam verenlerden de bütçeyi artıranlar olmuş. Yada yabancı bir reklam çıktı ve şansa bunu ABD veya Uk dan birisi tıkladı ama bu ihtimal çok çok düşük.
Konu yolte tarafından (2005-05-25 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Adsense istatistiğini bu şekilde göstermek kurallara aykırı bir durum..
|
Adsense panelinin screenshotunu koymuştu. Bu kurallara aykırı diye biliyorum.
|
Bu bazen reklamverenin acemiliğinden de kaynaklanabiliyor. Farkında olmadan çok yüksek bir miktar belirliyor. (Kendimden biliyorum
) Sonra olayı anlayıp düzeltir herkesAdwords reklam panelinde yapılan tüm değişiklikler çok kısa sürede aktif olduğu için tam o ana denk gelmiş olabilir.
|
İstanbul hotelsde 2$'dan fazla verdiğini çok gördüm. Ama ne yazık ki bitti gibi birşey istanbul hotels. Sponsor da kalmadı doğru düzgün yüksek de vermiyorlar. Her önüne gelen karlı diye açarsa olacağı da buydu zaten (Her önüne gelenin içinde bende varım tabi).
Mesela; http://www.google.com.tr/search?hl=t...sorf.net&meta= chat.asp li herhangi bir sayfaya tıklayın. Yönleneceği sayfaya dikkat edin. Daha sonra da ayrı bir explorerda Google'dan tıkladığınız sayfayı açın. Ve bu fake sayfalar o kadar çok hit alıyor ki değil istanbul hotels, washington hotels bile başedemez. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|