![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
Sayfa bileşenleri reklamların herhangi bir kısmını kapatmamalı ve metin, adres gibi reklam bileşenlerinin renkleri görünür olmalıdır. Ben de bunları ihlal etmiyorum zaten. En kısa sürede içeriği artırayım bari ortak görüş o. Ama aklıma takılan konu tek sayfalık blog sitelerini kabul ediyorlar. Ben de forumdaki çoğu kişi gibi öyle üye oldum. Açtım blogu içine 5 cümle attım başvurdum ve kabul edildim. Aykırı olsa o siteleri de kabul etmezler diye düşünüyorum bilmem ne dersiniz? |
|
|||
|
selam
bence bi an önce sitelerindeki <div style="left:1px; position:absolute ; visibility:hidden ;....... diye giden kısımları kaldır bide sitelerinin hepsi bir birine linki ama onlarda gizli oysa artık açık açık link versen bile anlamı yok....bence bi an önce temizlik yap , güzel konu bulmuşsun devam et işine yoksa yolcudur abbas bağlasan durmaaazzzzzz selamlar not : bu mesajı özelden atacaktım ama baktım konu iyice uzamış ve herkes elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor oysa sen "her şey legal" demeye devam ediyorsun o yüzden buraya yazıyorumki daha fazla uzamasın.
|
Alıntı:
Ziyaretçilerin geldiği sayfalarda gizli textler var tabi ki.Ha bir de divli sayfa konusunda. Ben Google'a mail atmıştım bu konuda olumsuz bir yanıt gelmedi. |
|
|||
|
Alıntı:
Alıntı:
neyse ben vazifemi yaptım işte meydan ! işte google ! işte sen ! bizim orda hep derlerdi "Doğru duvar yıkılmaz" ! eğer doğru yaptığına inanıyorsan hiç korkma.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Arkadaşlar maksat aldatmak olmadığı takdirde "<div visibility:hidden> " ve benzer kodlar kullanılabilir. Ben menulerde kullanıyorum, bir linke kliklendiği zaman farklı bir div gözüküyor, başka bir linke tıklandığı zaman farklı bir div gözüküyor. Bunda herhangi bir sorun olduğu düşünmüyorum.
Adsense kuralları arasında da bunu kullanmayın falan diye bir madde görmedim varsa gören bildirirse sevinirim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|