![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
siteye nasıl içerik koymalıyım adsense reklamlarını düzgün bir şekilde çıkması için ne yapmam lazım hep genel hizmet reklamı çikiyo nasıl bi içerik ne koymama gerek yardım
|
|
||||
|
Meta tagların, sayfa başlığın ve içerikteki kelimeler birbirleriyle ksinlikle uyuşmalı. Örneğin "cep telefonu" ibaresi taglarında ve sayfada ne kadar çok geçerse, ne kadar çok cep telefonuyla ilgili terimler bulunursa ve ne kadar çok cep telefonu ile ilgili link varsa (linklerdeki isim de bununla aynı kelimeler olmalı) o kadar çok oranda cep telefonu reklamları çıkar. Adsense'de birebir eşleşme yüksek oranda görülmektedir. Sana güzel bir örnek gösterebilirim. Ama siteyi buraya yazmak istemiyorum.
|
siten tek konu üzerine olursa ve çok fazla sayıda alt sayfan o konu üzerine olursa kaliteli reklamlar çıkar.Mesela spor siten varda iki üç sayfalık iddaa için site yaparsan reklam çıkmaz ama spor sitene özel önem verirsen futbol tarihi yada diger branşlar için özel alt kategoriler yaparsan adidas nike reklamları ,spor malzemeleri magazalarının reklamları çıkıyor.
ama dedigim gibi bi kaç sayfalık maç sonuçları sitesi (iddaa sitesi) yaparsan yeşilkart ve çicekci reklamları çıkar bol bol. |
|
||||
|
İstersen o genelde çıkan sitelerin reklamlarını yasaklayabilirsin. Sitende yeşilkart veya herhangi sevmediğin bir reklam çıkmaz. Ben yasakladım, farklı şeyler çıkıyor en azından. Keni yesil-kart.com sponsorumu çok baltalıyordu onlar.
| Stil | |
|
|