![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
ya benim anlamadığım şu
ben girerim kıllıgına birinin sitesine ve devamlı tıklama yaparım. adamın ne günahı var o zaman ?
|
yani demek istediğim şu . 2 gündür makineyi formatlıyorum
google a ait birşey kalmadı mesela. pc adımıda değiştirdiysem çok rahat yaparım. en azından internet cafeden yapabilirim çok ihtimal var yani. ama mutlaka önlem alınmalıdır buna.şu anda derim arkadaşıma msn'den. atıyorum işte. lovemove a uyuzum. şunun sitesine girip reklamlara 50 kere tıkla. bir başkasına derim. bir başkasına derim ve böyle uzar gider. cok acayip ![]()
|
Bende dun yanlıslıkla tıkladım. Birsey olmaz herhalde.
Bunun disinda bugun bir forumda okudum. Adamın normalde 100 tıklaması felan oluyormus bir gün 28.000 olmus. Adamın hesabını kapatmıslar. Adam mail atmıs. Cevap gelmis. Bir kac kez maillesmisler. En sonunda google ikna olmus ve adama 24 saat icinde hesabınız tekrar aktif hale getirilecektir yazmis. Bunuda burada belirteyim istedim. Yani banlanan kisilerin verileri duruyor. Ve eger hile yapmadıgınıza dair ikna edebilirseniz hesabınız yeniden aktif hale getiriliyor. |
|
||||
|
Alıntı:
gibi bişicik yapıyor da.. |
|
||||
|
http://webmaster-talk.com/showthread.php?t=28776 Burada yazıyor. Benim anladıgım kadarı ile öyle.
|
|
|||
|
Yurt dışında 0.04 cent diye birşey yok o sadece Türkiye'ye özel
evet durum aynen anlattığın gibi 100 den 28bin e çıkmış ve adam kendi mail atmış daha sonra adsense bu konuyu bildirdiği için teşekkür etmiş ve incelemeye almış ertesi günde sorgusuz sualsiz kapamış adamın hesabını adam da kara kara düşünüp buraya mesaj yazmış. Sonra adamlar birden hesabı geri açmış. Tabi o 28bin clickin parası ödenmicektir ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|