![]() |
|
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında bilinmeyenler ve merak ettiğiniz soruların cevabını bulabileceğiniz iyinet webmaster bölümü. |

![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
Daha önce başka bir isimle www.game-turka.net e google reklamları yerleştiriyordum o hesabım banlandı. Tamamen başka bir isimle kayıt oldum, sizce ne tür bi cevap gelir? |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Hiçmi yayıncı kurallarını okumuyorsunuz? Sitenizde warez var elbette kapatılır hesap.
|
Birde eskiden o kadar çok reklam vereni vardıki google adwords ün bunları eritecek yayıncıda çoğunlukta değildi.Bu kadar çok site yoktu.O sonradan showtv siteleri falan kullanmaya başladı onlar falan yoktu.Haliylede yenide olduğu için birçok esnek kuralları hatta bu tarz şeyleri engelleyen kuralları yoktu.Mp3 sitelerinde yayınladığımız zamanlar email gelmişti kaldırınız yasal paylaşım olmadığından izin veremiyoruz diye.Sonra hiçbirşekilde kullanamadık.Reklamın üstüne altına tıklayın yazıları bile uyarı almamızı sağlıyordu hesap kapanmıyordu.Zamanla içi boş kopya siteler spam siteler çoğalınca haliyle kurallar katılaştı.Reklam verenler azaldı.
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/google-adsense/114332-yeni-hesab-ile-ilgili.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Game-turka.net Statistics - Sayyac.com | This thread | Refback | 2009-04-29 10:01 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|