![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense Sitenizde Reklam Gosterme Imkani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
merhaba arkadaslar google adsense girdigim zaman bir uyarı mesajı var hesabınız bekletilmektedir lütfen bir eylemde bulunmak için tıklayın yazıyor tıklıyoruz içeride bizden bi PIN Kodu istiyor bu pin kodu nedir acılabilecek biri varmı.? yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|||
|
email ne gelmiş olması lazım bu pin konudunun. adres bilgilerinin doğrulu ile ilgili bir şey
herkese gelmiyor kimlere neden geliyor tam bilmiyorum ama yeni üyelere geliyor tahminim. Serbülent Daşkın |
|
||||
|
Sanirim üyeligin basinda kazanc 50 dolari astigi zaman geliyor.
Ortak calismanin devam etmesi ve ödemeler icin girilmesi gerekli. |
|
||||
|
heemn pin olayını açılayayım. pin kazancın 80 $ ı geçtiğinde girilmesi gereken bir koddur. bu kodu girmeden paranı yollamazlar. bu kod google hesabında belirttiğin ev veya işyeri adresine gelecek. yollanan tarihe bak. 20 - 25 gün içinde eline ulaşacaktır. adresine bir davetiye zarfı şeklinde gelecektir. daha fazla nasıl açık olamam heralde?? varsa pin kodu hakkında aklına takılan sor ben işlemleri gerçekleştirdim. pin kodu eski üyelerden istenmiyor. ocak ayından sonra istenmeye başladı tahminimce.
|
hibrahim kardeşim eski üyelere yollanmıyo zaten belirttiğim gibi yeni bir uygulama bu yeni üye olanlardan mutlaka istenecektir.
| Stil | |
|
|