![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
16 Mart 2005 Çarşamba 15.500 31 0,2% USD 0,14 USD 2,20
31 tıklama olmuş. Sitede deneme amaçlı bir yere koymuştum. Demekki 100 tıklama vs. olsa 7-8 dolar olacak. Dediğim gibi adsense kazançları 2 ye katlanacak. Hayırlı olsun arkadaşlar
|
|
|||
|
Alıntı:
16 Mart 2005 Çarşamba göterim: 417 tık: 18 oran: 4,3% efektim CPM: USD 2,49 kazanç: USD 1,04 Arkadaşlar, siteden siteye değişiyor elbette sonuçlar... bu veriler bunu gösteriyor. hatta yukardaki oranlar sitemdeki belli bir alandan. diğer adlink alanları daha düşük sonuç verdi.. hemen şimdi optime edeceğim. Sonuçta; efektim CPM: USD 2,49 çok güzel bir oran. 417 gösterim ve sadece 18 tıkla 1,04 USD iyi bir rakam. Detaylı verileri burda paylaşmaya devam edicem. |
|
|||
|
Alıntı:
![]() Ayrıca hesabında haklısın farkındayım. Ancak ADLINK kazançlarının normal adsense kazançlarına göre kat kat iyi olacağını düşünüyorum ilk verilere bakarak. Farklı sponsorlarla değişk sonuçlara ulaşılabilir. Ancak Adsense kategorisinde değerlendirildiğinde alink'in doğru kullanımı adsense gelirlerini arttırıyor sonucuna varabiliyoruz... |
|
|||
|
Alıntı:
sadece konusu gereği ve Türkçe reklamların ucuzluğu nedeniyle bu değerler çıkıyor karşımıza. Ortalama adsense verilerimi yazayım. Yaklaşık olarak Türkçe içerikle daha iyiye gidilemez sanırım... Günlük Tekil ziyaretçi: 7000+ AdSense Gosterim: ort 38000 Tiklama Orani: %0.5 - %1.9 arası Efektif CPM: 0.41 - 0.95 USD arası Aylık ort. çek tutarı : 580 USD civarı... adsense verilerim bu şekilde... |
|
||||
|
evet dediğin gibi turkçe ve konusu ancak ben şöylr bi düşünüyorum da dunya üzerinde internet üzerinden ticareti yapılmayan hiçbirşey yok gibi.. ee adam bunun ticaretini yapıyorsa bi yerlerde reklamını yayınlaması lazım en basitindne bi, tuvalet kağıdı bile satsa bunun reklamını yapması lazım.. mesela sende tuvalet kağıdıyla ilgili bi siten varsa içerikte tuvalet kağıdı satın alın tarzındna kelimeler veya cumleler koyarsan gogole reklamları da o cumlelerden etkilenip konu içi reklamlar yayınlayacaktır... turkçe sitede turkçe reklam çıkacak diye bi kural yok... içeriğine uygun reklam çıkar..
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|