![]() |
|
|||||||
| Google Adsense Google Adsense hakkında detaylı bilgiler,ipuçları ve ödemeler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bir denemenizi öneririm. En fazla kazandıran bunlarmış..
En fazla Kazandıran 5 adsense Reklam Yerleşimi |
|
|||
|
Kaynak bu http://www.blogonair.com/2008/07/top...sense-layouts/
Faydalı olabileceğini düşündüğüm için koydum. Çoğu kişi yanlış reklam yerleşimi yüzünden 3 te bir oranında kazanıyor. Bu reklam düzenlerinin renklerini sitenin renklerine göre ayarlarsanız eğer çok sırıtmazsa iyi kazandıracağını düşünüyorum. Ayrıca yabancı bloglarda da buna benzeyen yerleşimler var. Ayrıca Size tavsiyem Bağlantı linklerini yazıların üstünde kullanmanız ben bir sitemde yazının üstüne yerleştirdiğim yatay bağlantı linki sayesinde çoğu zaman tıklama başı 10 - 15 cent arası aldığım oluyor. En fazla Kazandıran 5 adsense Reklam Yerleşimi Konu gedop tarafından (2008-07-30 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
bence ikiside önemli önce içerik tabiki belli bir konu üstünde yoğunlaşarak siteyi geliştirmek her zaman daha iyi olur hem pagerank ınız artar hemde gelirleriniz ama iyi reklam yerleşimi ile çok daha fazla arttırabilirsiniz..
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|