![]() |
|
||||
|
Benimle iletisime gecen liste uyesi yada olabilecek arkadaslara mail dagıtıyorum.
tesekkurler.... Davetiye İsteyecek Arkadaslar: 1-) En az 10 mesajının forum.iyi.net de bulunması 2-) Yawhoo.Net İngiltere Odullu Toplist listemizde sitenle kayıtlı olman yahut en kısa zamada listemize uye olman gerekiyor. http://www.yawhoo.net 3-) Su an dagıtım icinde bulunan diger kisilerden bizden olumlu-olumsuz yanıt alana kadar baska istekte bulunmaman gerekiyor. (boylece 1 kisinin aynı mesajı defalarca yazıp spam yapılmaması ve forumun kirletetilmemesi hedefleniyor) p.s: eger kurallara aykırı ise bu bolum silinebilir moderator arkadaslar!
[/url] Ing. Lisanslı Tercüman Konu drstranger tarafından (2005-11-19 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
selam arakadaş
Bir davetiyede bana verir misin?Vermezsende canın sağolsun. adım:ilyas çakır mail adresim:ilyas_cakir_597@hotmail.com ilyas_cakir_597@yahoo.com hangisine istersen gönderebilirsin şimdiden sağol. |
|
||||
|
BESTURK.NET GALİBA BİRAZ HEYECAN BİRAZ ÖZENTİ YANİ BAYA Bİ YERE BAŞVURDUM.BAYA Bİ YERDEEEN İSTEDİM.AMA MAİL ADRESİME HİÇ BAKMAMIŞTIM.BU YÜZDEN SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM.AYRICA MAİL ADRESİMİ ALDIM SAĞOL
CAKIR1917@GMAIL.COM TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM. |
|
||||
|
Alıntı:
cakır 1917 aynı istegi bi cok kisiye gondermen yanlıs !!!! 1 kisiden olumlu-olumsuz yanıt alana kadar beklemelisin! yoksa yukardaki gibi kargasa olur....
| Stil | |
|
|