![]() |
|
||||
|
Arkadaşlar sonunda bende davetiyelerimi dağıtmaya karar verdim
uzun süredir elimde stok yapıyordum. Baya bi birikmişti ![]() Neyse kaç tane dağıtacağımı söylemiyorum. elimde zaten baya var. Ama kural var. "tr.st" arkadaşımıızn yaptığı yöntemi bende uygun gördüm. çünkü millet davetiye için üye oluyor sonra bi daha uğramıyor foruma. Gmail Davetiyesi isteyenin forumda en az 20 Mesaj yazmış olması gerekmektedir. Lütfen Gereksiz mesaj yazmayınız ve forumda 20 Mesajı olmayan kimseye vermeyeceğim. İsteyenlerin İsim, Soyisim ve Mail adresini belirtmesi gerekmektedir.
|
arkadaş
bende bir gmail davetiyesi istiyorum.ben bu foruma bilmedikleri öğrenmek bildiklerimi paylaşmak için girdim sadece bir gmail adresi için değil mail adresim: ilyas_cakir_597@hotmail.com veya ilyas_cakir_597@yahoo.com dur.istiyorsan gönder şimdiden sağol. |
|
||||
|
Davetiyeni diğer arkadaş göndermiş.
Ve zaten kurallara uygu değil. keşke yukardaki mesajı okuyup mesaj atsaymışsın..
|
ok tamam.
isteyen varsa hala bi ton davetiye bulunuyor bekliyoruz istekleri
|
Arkadaş sana bir şey soracağım.
Benim bu forumda kaç tane mesajım var bakar mısın? Bi de gmail'e login girişini hangi adresten yapıyoruz. www.gmail.com dan mı yoksa başka bir adresten mi? cevap yazarsan sevinirim. |
|
||||
|
şu an 15 mesajın var. bunu sende grebilirsin Nickinin sağ tarafında yazıyor.
www.gmail.com adresinden giriş yapabilirsin.
| Stil | |
|
|