![]() |
|
|||
|
merhaba arkadaşlar. ben eski zamanlarda bu siteden böyle bir yarışma sonucu gmail almıştım. şimdi vefa borcumu ödemek için böyle bir yarışma da ben yapmayı düşündüm. benim dogru cevap verip aldıgım yarışmadaki sorular tarih sorularıydı ( sanırım arkadas tarihciydi :-) )ben de doktor oldugum için tıp sorusu soracagim genelde. ve her sordugum sorunun ardından daha kaç tane davetiye gönderecegimi belirtecegim. herkese başarılar
|
|
|||
|
merhaba arkadaşlar. ilk sorunuz geliyor: insan vucudundaki en uzun kemik nerededir ve adı nedir?(not türkçe adı degil latince adı nedir?)
Dağıtacagim Gmail davetiye sayısı: "6" |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
merhaba "zeynelkoç" verdiginiz mail adresi zaten "gmail" üyesi bir adres oldugu için gönderemiyoruz. yeni soruya cevap verilene kadar yeni bir mail adresi belirtiniz lütfen. ayrıca sayın iyinetadmin sizden sonraki soruya dogru cevap verildigi için ve siz bu süre zarfında bana bir mail adresi belirtmediginiz için davetiye hakkınızı kaybettiniz.
Konu duzceli tarafından (2005-01-04 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
arkadaşım gmail'i olana vermiyorum diye bir şey dememiş zaten sadece verecegim ama "gmail" dışında bir mail adresi ver diyor.
Konu apo911 tarafından (2005-01-04 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|