![]() |
|
||||
|
http://toolbar.google.com/gmail-helper/
Gmail Notifier: Gmal accountuna mail geldiği anda sizi bilgilendiriyor, aynı msn veya outlook 2003de olduğu gibi, ayrıca mailto: linklerine internet üzerinden tıkladığınız zaman gmail accountunu kullanmanızı sağlıyor. |
|
||||
|
program birkaç haftaya kadar çok iyi çalışıyordu ama sorun bendemi bilmiyorum artık sürekli hata veriyor
sizde de aynı sorun varmı?? |
|
||||
|
Zeynel kardes, ben notifieri 1 aydir kullaniyorum vede cok memnunum.Bende hicbir hata vermedi bu gune kadar.Diger arkadaslarda cevap yazarlarsa daha iyi bir sonuca variriz saniyorum.
BU arada yeri degil ama seni yakalamisken:cok sik yazistigim arkadalarimdan biri icin elinde g mail invitation varsa 1 adet rica edebilirmiyim????? 20 mesaj sartini biliyorum ama bu arkadasim Moskova'li yani turkce bilmedigi icin mesaj yollama sansi yok. Tabiki takdir senin...Kal saglicakla |
|
||||
|
Alıntı:
malesef dağatım iyinet içinde yapıyorum yani iyinet dışından birine gmail vermiyorum ama sen 20 mesaj atıp istersin sonra kime verirsen verirsin sana kalmış bişey |
|
||||
|
Zeynel kardesim cevabina tesekkurler,
sadece olabilirmi acaba? diye sormustum. Tabiki senin ve g mail dagitan arkadaslarimizin prensiplerine saygimiz sonsuzdur supheniz olmasin. Kaliniz saglicakla |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|