![]() |
|
|||
|
Merhaba Zeynel,
Ben istekliyim. Bu arada aranıza daha çok olmuyor katılalı ama daha burada çok güzel şeyler paylaşacağımıza inanıyorum. Sonuçta hepimiz de aynı işi yapıyoruz Bu arada benim kullandığım mail şirketi (Yahoo değil) iyice cızıttı olayı, doğru düzgün kimseyle yazışamaz hale geldim. Gmail tüm sorunumu halledecektir, tam ihtiyacım olduğu bir döneme denk geldi. Olursa çok mutlu olurum. ![]() Sadece mailimi yazsam yeterli herhalde değil mi? seal106@yahoo.com Konu Seal tarafından (2004-10-25 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
|
|
||||
|
Bunun yoneticilikle alakası yok kesinlikle hiçbir tartışmaya girmiyeceğim
Ne zamandır bakıyorum o kadar istek var konularda ama veren yok tıkanmış kalmış olay arkadaş bitti diye yazmamış bu sayede bir sürü kişi bekliyor gmail alacağım diye bence hiç tartışmıyalım sonuçta burada birşeyler paylaşıyoruz kimin yaptığı onemli değil sonuçta onemli olan lazım olan kişilere ulaştırmak bence. sonuçta bunda bi art niyet aramak yanlış bence burada iyiniyetle birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca sırada olanların bittiğini zannettiğim için açtım hatam için özür diliyorum... |
|
|||
|
ben sitenize yeni üye oldum sislivadi@yahoo.com adresime bir tane davetiye rica edebilirmiyim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|