![]() |
|
|||||||
| Gmail Gtalk Gmail Gtalk google chat |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaslar gmail i olmayan arkadaslara iyinet admini gibi bende yardimci olmak isterim elimde 3 davetiye var almak istyenler varsa buraya bilgi girebilirler.
(ReferXchange notu: iyinet admini şöyle demiş... "Davetiye verecek arkadaslar, lutfen bir onceki baslik(thread) deki davetiyeler bitince yeni bir baslik acin. Boylece karisiklik olmaz. Ornegin benim davetiyeler bitince zeynelkoc yeni bir thread (baslik) ac lutfen." bu yüzden; ilk önce zeynelkoç ardından da ReferXchange yeni bir başlık açarak dağıtım yapacaklar. daha sonra da bedavalar-net kardeşimiz dağıtım için bir konu açıp dağıtımı oradan yapacak. Saygılar...) Konu ReferXchange tarafından (2004-09-20 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: iyinet admininin mesajı okunmamış |
|
|||
|
Alıntı:
Aklımın ucundan bile geçmedi ...yemin ederim. ![]() Çoktandır merak ettiğim şeydi..o anda aklıma geldi bende sordum. |
|
||||
|
ehehehe iyinetadmini bizi takmıyor bile (:
neyse dağatım buradan devam ediyor : http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=5126 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|