![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gmail Gtalk Gmail Gtalk google chat |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaslar bunu az once kesfettim. Daha once verildiyse kusura bakmayın. Mail adresiniz icinde istediginiz kadar nokta kullanabiliyorsunuz hepsi aynı kapıya cıkıyor. Mesela mail adresinizi denememail@gmail.com ise
deneme.mail@gmail.com d.enememail@gmail.com denemema.il@gmail.com hepsine yazılan mailler denememail@gmail.com a geliyor... |
|
||||
|
Evet, belkide gmail'in en güzel özelliği. İsim karışıklığını ya da isim benzerliğinden çıkacak sorunları ortadan kaldırıyor bu özellik. Sadece nokta değil, araya "_" koyduğunuzda da aynı şeyi yaşayacaksınız.
|
Eğer deneme.mail@gmail.com şeklinde bir e-mail adresi varsa (şimdi kontrol ettim noktalı e-mail adresi alınabiliyor gmail'den) gönderdiğin mail denememail@gmail.com adresine gitmeyecek, yazılan adrese gidecektir.
Belki içinde nokta geçen adres yoksa noktasıza gönderiyordur ama ya varsa başkasına gidecek mail.
|
Alıntı:
Dogru olabilirsiniz bunu demedim . lı yoksa ve daha önceden . lı bir mail alınmışsa tabiki var olan maile gitmeli. |
|
||||
|
Benim bildiğim, mesela denememail@gmail.com alınmışsa otomatik olarak deneme.mail@gmail.com ve deneme_mail@gmail.com da alınmış oluyor.
|
Alıntı:
Tezimiz doğrulandı, hepsi aynı kapıya çıkıyor, e-mail adresimizi istediğimiz yerine nokta koyarak kullanabiliriz.
|
yani şimdi rrrr@gmail.com diye bi mailimiz olduğunuda
rr_rr@gmail.com rrr.r@gmail.com r_rrr@gmail.com rrrr@gmail.com r.rrr@gmail.com rr.rr@gmail.com ve benzerleri bizimmi sayılıyo |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|