![]() |
|
||||
|
Heryere yazıyorum da sonuc cıkmz bence tum odemeler o paypala gidicek yada herif kendi paypalını editleyecek domainlerimi inş. çalmaz a.q ben boyle adaletin nasıl buldu sifremi çaldı
|
|
||||
|
Alıntı:
O yüzden ben forumlara ayri toplistlere ayri , parking sayfalarina ayri ve paypal a bambaska benim bile neredeyse unutabilecegim sifre kullanirim
|
tek sifremi kullandıgım yerler forumlar onun dısındakiler hep farklıdır. Farklılarıda aynı kayıtlı oldugum maille sifremi unuttum yapıp mail yoluyla yeni sifreleri almışdır serefsizler. Kısa surede tum acountlarımı editlemiş.
|
|
||||
|
çok üzüldüm inan.hakikaten böyle birşeyin benim başıma geldiğini düşünemiyorum.
ingilizce konusunda yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım ![]()
|
Ben her yerde farklı bir şifre kullanırım ve unuturum o yüzden şifrelerimin yarısından fazlasını login olurken forget password'dan alırım
, neyse kardeş geçmiş olsun.
|
Saol oda sifremi unuttum yapıp zaten sifreleri almış yoksa bendede sifreler farklı cekirdek mail ve cekirdek sifreyi cozunde sifremi unuttum yapıp mailimdeki dosyaları karistirirp acoutlarımı bulmus sifremi unuttum yapmış dahası varmı hemde 30-60 dk icinde hepsini halletmiş. Webmasteer olsa gerek tum hepsini ele gecirmiş.
|
|
||||
|
Büyük geçmiş olsun. Ben güvenlik için 2 mail adresi kullanıyorum. 1 tanesi sırf spam ,ıvır zıvır ve böyle tehlikeli yerler için(toplist,hitlist vs.) Ve ıvır zıvır yerlere üye olurken şifrem standarttır. Fakat arkadaşında dediği gibi asıl email adresimin şifresi,paypalin şifresi,adsensenin şifresi,parkingin şifresi vs. her zaman farklıdır ve farklı harf rakam kombinasyonu içerir. Umarım para kaybın en az olur.
|
Birikimlerin bir kısmı bitti. Biriktireceklerimde gitti.
pc de dnforum.com a uye ollmusdum 1 hafta oldu olmadımı bilmiyorum. Direk o forum a girince otomatik login oluyor. Sifrem log lanmış olabilir mi? keyloger desen pc de hicbir trojan yok. Sizce nasıl almış olabilirler. Eger o forumdan almışlarsa nasıl? |
|
||||
|
$uanda cok buyuk bir XSS saldirisi geliyor arkada$lar dikkat etmenizi oneririm ozellikle saldiriyi yapanlar bu i$ten para kazananlari yani bizleri hedef aliyor. XSS nin amaci girdiginiz herhangi bir adres ile cookie bilgilerinizi alip $ifresiz login olmak.
bunun icin ya cookielere izin vermiyeceksiniz (bu $ekilde bircok hizmetten yararlanamazsiniz) veya bilmediginiz adresleri kesinlikle acmiyacaksiniz |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|