![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gmail Gtalk Gmail Gtalk google chat |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar bilmiyorum size de oluyor mu, benim kullandığım bağlantı ADSL. Daha önceden girebiliyordum Gmail ve Adsense hesabıma fakat artık giriş yapmıyor, açtığım zaman beaz bir hata sayfası çıkıyor. Bu aynı şekilde Hotmail.com mailim için de böyle.
Ben de ancak Proxy kullanarak bağlanabiliyorum. Sizde de oluyor mu, yada bunu nasıl hallediyorsunuz, çok önemli bir konu bu aslında. Şimdiden teşekkürler.. |
|
||||
|
ben kullanmıyorum fakat arkadaşımda da oldu. sorunu çözemedi hotmail'e halen giremiyor. senin probleminle aynı, fakat maalesef çözüm sunamayacağım. yalnız olmadığını bil diye bunu yazdım
![]()
|
Teşekkürler Ploop, sorunun sadece bende olmadığını bilmek de güzel. Ama bunun bir çözümü olmalı, bilmeyen biri örneğin gmail sayfası adsense yada Hotmail saysaı kapandı sanır. Yani bunu ille de Proxy kullanarak mı çözmek lazım bilemiyorum.
Sorun sanırım Telekom'dan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben. Ama tabi bu konuda ayrıntılı bir bilgiye sahip biri varsa memnun olurum. sevgiler |
|
|||
|
gmail ve hotmaille ilgili sorun bendede var
.telekom yada internet ve bilgisayarla ilgilenen herkesi aradım sorun bilgisayarınızın ayarlarındadır bizimle ilgili değil diyorlar benimkinde bi sorun yok ama.hala sorunumu çözebilmiş değilim bu sitelere hatta diğer sitelerin maillerine de bağlanamıyorum.gerçekten bilen biri varsa süper olur.şimdiden teşekkürler. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|