![]() |
|
||||
|
Hmm, yeni fark ettim bizim punalarda da düşüş olmuş. Daha doğrusu önce tam olarak kaçtı onunda hatırlamıyorum.
Demek bir yerlerde hata yapmışızdır.Bir şeyi iyi biliyorum puanla, ileti sayısıyla vaya forumdaki konumla yardımlaşma olmaz. Puana vs o kadar kafayı takmayın arkadaşlar. Biz işimize bakalım. |
|
||||
|
Yasadışı sitelerin burada reklam yapıldığı bir şekilde duyulsa burada kimse kalmaz olan sadece forum sahibine olur ister Amerika ister Kanada isterse Ankara ..
Elbette onun da aldığı önlemler var bun da da çok haklı ama benim tek eleştirim bu foruma Adultun girmemesi idi Bazılarınız oooo visitistanbul sen halen oradamısın yok öyle yok böyle deyip yeni bir polemik konusu açabilirsiniz ama Lütfen yapmayın bu benim şahsi görüşüm |
|
|||
|
Alıntı:
Forumtr turkforum gibi Türkiye'nin En büyük Sitelerinin Domainleri Bile Banlandı. Sende İllegal İçerikli Siteler Diye Başlık Açmışsın. Mp3 Şu Anda Türkiye'de Tam Olarak Ne Durumda Belli Değil.Bazı Mp3 Siteleri Açılmasına Rağmen Bazılarının Davaları Halen Devam Etmekte. Ben Alıntı Yaptığın Mesajımdaki yazımı iyinet için söyledim. Karar Senin Kararın.Benimki Öneriydi.3-5 Gün Sonra Mü-yap Bi Bahane Bulup iyineti kapatırsa Bunun suçlusunun kim oldugu tartışılır. Biliyorsunki forumtr kazaa linki vermekten kapandı. iyinet mp3 Sitelerinin Adlarını Sitesinden Barındırdığı için Kapanmıştır Diye bi yazı Her an Gelebilir. |
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|