![]() |
|
|||
|
başın göğe ermiyo tabiki ama mesela stormpay bozdurucaksın ben geldim %12 den bozarım dedim biri geldi %10 dedi bnm repim 150 diğer yazan insan ise 2 aylık üye fakat 5. mesajı üstüne bide repi - de hangisini tercih ediceksin?? bu sadece küçük bir örnek host olayında vsda geçerli olabilir...
|
|
|||
|
iyinetadmin haklisin galiba böyle bisey olamaz..
+ Benim bir sikayetim var,iki bana http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=22719 buradaki konu hakkindaki görüsümden ötürü eksi rep vermis.E böyle olursa bir konu hakkindaki görüslerimi yazmaktan cekinir hale gelecegim,- rep birisinin yaptigi terbiyesizlik,uygunsuz yazilar,bos yazilar yada konular üzerine verlmeli,düsünce farkliligi var diye - rep almak iyinet admin bana biraz ters geldi,düsünün iyinetadmin forum icin cok caliskan yararli bir kisi dahi olsam bu tür konulardaki görüs ayriliklari üzerine -rep almak inanin sevkini kiriyor,forum yöneticisi olarak sizin düsüncenizi alabilirmiyim acaba? |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|