![]() |
|
|||||||
| Flash Director Swift 3D Flash Director Swift 3D SWF FLA |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Değerli Dostlar,
Sitemde kullanmak üzere flash ile mp3 player yaptırmak istiyorum. Özellikler şöyle olacak: Detay sayfasından gelen id değerini alıp player sayfasında flash öğe ile çaldırma işlemi yapacağız. Bu bilgiler veritabanından asp kodları ile alınacak. Yapabilecek arkadaş lütfen özel mesaj atsın yada burada belirtsin. Lütfen fiyatı da belirtiniz... |
|
|||
|
Alıntı:
|
Daha önce forum içerisinde bir kere daha yazmıştım, benim gibi flash bilmeyenler için bu tarz konularda en pratik çözüm cookie kullanmak (http://www.aspheute.com/english/20000908.asp gibi örnekler bulabilirsin )
satılık gazetetv.com ruyada.com gelinliksitesi.com isadresleri.com dizikolik.com deyimler.net tekneler.net esyalar.net turkblog.net seyret.net fenerli.net isyeri.net ikincieloto.net oglak.net webtrafik.net sazevi.net yorumlar.net denizmarket.net Konu tiva tarafından (2007-11-13 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
Ben de 5 satır flash scripti 5-6 saatte yazmıştım okur yazar olmayınca
www.mmistanbul.com bu sitede/forumunda problemlerine çözüm bulabilirsin.
satılık gazetetv.com ruyada.com gelinliksitesi.com isadresleri.com dizikolik.com deyimler.net tekneler.net esyalar.net turkblog.net seyret.net fenerli.net isyeri.net ikincieloto.net oglak.net webtrafik.net sazevi.net yorumlar.net denizmarket.net |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|