![]() |
|
|||
|
yaptığım bir tabloda sütunlarda bulunan değerleri (mesela aşağı doğru 15 tane değer var) tek bir formülle satırlara nasıl gönderebiliriz. tek tek = ile gönderebiliz tekbir formül var mı
|
|
|||
|
yapmak istediğin işi formul kalıbı kullanarak yazmak istersen şöle olur;
diyelim a1 den a15 e kadar değerleri b1 den o1 e kadar aktarmak için b1 deki hücreye =a1 yazarsın. sonra tut-çek-bırak özelliğini kullanarak bu işi yapabilisin sanırım...Makro kullanarak bunu yapmak daha kolay ama biraz komut bilmen gerekiyor..mail:semihkaramagara@hotmail.com.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bir Hosting Sitesi Nasıl Olmalı ? Güvenilmez Siteler kendilerini nasıl ele verirler ? | Aforizmalar | Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım | 40 | 2008-07-08 20:54 |
| Su reziilige bakın nasıl korkuyorlar nasıl kuyruk acılar var biz TURKLERDEN gorun | gunesbjk | Webmaster Genel Konular | 47 | 2006-07-31 10:20 |
| Bu Nasıl Saldırıdır Nasıl Önlem Alırım Usandım Ya | maniax | Güvenlik | 17 | 2006-06-15 09:59 |
| bana davetiye geldi ben başkalarına nasıl gönderebilirim | berojlubaran | Gmail Gtalk | 5 | 2006-02-14 09:34 |
| Duygusal Zeka nasıl Geliştirilebilir! Nasıl mı? | haberci1 | Güncel Konular Haberler | 0 | 2004-07-10 23:45 |