![]() |
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar,
Ciddi anlamda makale yazdırmak isteyen arkadaşlarla çalışmayı düşünüyorum. Yani, "özgün olsun da, isterse saçmalık dolu olsun" demiyorsanız, sizinle çalışabilirim. Makaleler için farklı ücretlendirmeler belirliyorum. Konuya, içeriğe ve yazının uzunluğuna göre tarife değişiyor. Tarifeler 5-25 YTL arası. (Tek makale başına) Fakat konu, içerik ve yazının uzunluğuna göre artma ve azalma da söz konusu olabilir. Örneğin 50 karakterli kısa bir makale için, 1 YTL'ye anlaşabiliriz. Fakat uzunca bir yazı ve konu olarak da pek rastlanmayan bir tür seçilirse, 25+ YTL olacaktır. Konular ile ilgili örnek vermek gerekirse, Spor -> Futbol -> 10 YTL/makale Yaşam -> Aşk ve sevgi -> 10 YTL/makale Yaşam -> Yaşayış şekli -> 10 YTL/makale Yaşam -> Diğer yaşam yazıları -> 8 YTL/makale Sağlık -> 15 YTL/makale Ticaret -> (Nakliyat, taşımacılık vs.) -> 25 YTL/makale Siyaset -> Eleştiri temalı yazılar -> 5 YTL/makale (malumunuz, Türkiye'de siyaset ucuz) Bunlar sadece birkaç konu. Diğer konularda özel olarak görüşmemiz gerekmekte. Ayrıca, toplu makale yazımında indirimler yapacağım. Bu konuya göre değişecek. Örneğin, nakliyat ile ilgili 20 yazı yazmamı istediniz. 20 nakliyat yazısı = 500 YTL İndirim: %20 Yeni ücret: 400 YTL (Nakliyat, getirisi fazla olan bir konu olduğu için bu fiyat normaldir. Şu an size pahalı gelmesi doğal, fakat tıklama başı para getiren sistemlerde bu kelimenin önemini bu sistemleri kullanan arkadaşlar mutlaka bilir.) 20 spor yazısı = 200 YTL İndirim: %40 Yeni ücret: 120 YTL gibi. (İndirim, sadece 20 ve üzeri makalede geçerli olacaktır.) (Örneğin 40 makale yazdırmışsanız, indirim 2 kez gerçekleşir. Yani her 20 makalede bu indirim geçerli olacaktır.) Bu işi uzun süre yapmayı planlıyorum. Benimle uzun süreli anlaşmalar da yapabilirsiniz. Bu uzun anlaşmalarda yüzyüze görüşme, telefon ile görüşme gibi şeyler düşünüyorum. Bu, makale işini verecek olan kişinin planlarını daha iyi kavramak adına faydalı bir şey olabilir. Diğer tüm detayları özel mesaj yolu ile öğrenebilirsiniz. Daha doğrusu, sormak istediğiniz soru, öğrenmek istediğiniz herhangi bir detay var ise, özel mesaj atabilirsiniz. Kendimi bu aralar tamamen makale işine vereceğim. Ara sıra bu başlıktan kampanyalar da yapabilirim. Daha önce çalıştığım kişilere ücretsiz veya %60 indirimli yazılar yazmak gibi.
| Stil | |
|
|