![]() |
|
|||||||
| İş Eleman Duyuru İş ve Eleman ilanları Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
E-ticaret sitesi için oscommerce yi kurdum. Ancak Düzgün bir template bulamadım. Bir adet buldum ama o da tam istediğim gibi değil.
Aşağıdaki isteklerimi yerine getirecek arkadaşa aşağıdaki domainlerden seçeceği 11 tanesini kendisine vereceğim. Domainler isimtescil de kayıtlıdır. İsteklerim: 1- Bir tema bulunup editlenecek( aradığım tema sayfanın tamamını kaplayacak, göze hoş gelen bir tema olmalı) beğendiğiniz temaları gösterirsiniz istediğim gibiyse düzenlenir, istediğim gibi bulamazsam en son çare istediğim gibi olmasa da beğendiğim bir temayı düzenleriz. 2- Sitenin sözleşme, taşıma gibi sayfalarının oluşturulmasında yardımcı olacak, 3- Havale ödeme bildirim formunun oluşturulması. 4- Ürünlere hemen al ve incele seçeneklerinin konulması 5- Oscommerce de bulunan taşıma modülünün düzenlenmesi. 6- Üyelik formundaki gereksiz bilgilerin silinmesi 7- Bunlar gibi sitenin satışa hazır hale getirilebişmesi için isteklerime olumlu cevap verecek ( ürün eklemesi hariç) arkadaşa 11 adet domaini vereceğim. Kendisine ve oscommerce bilgisine güvenen (varsa referansı göstermesi iyi olur) arkadaşlarla çalışmayı isterim. Tekliflerinizi bekliyorum. iletişime ister buradan isterseniz domainpazari@hotmail.com dan geçebilirsiniz. teşekkürler. mortgagetr.info trmortgage.org gazeteleri.info evbul.org 1kez.org netdestek.org 30n.org 1isi.org e-mesaj.org e-bulten.org siteci.org e-devlet.us ts0.org s0m.org s0f.org mz0.org f-3.biz e-otomobil.org bu0.org 1dk.biz e-finans.info reklamver.info websaglik.info saglikliyasa.info domaincafe.info e-sponsor.info hostsatis.info e-sponsor.org e-sehir.org e-dosya.org e-teklif.org iyimser.org e-satis.org e-melodici.org e-satilik.org linksepeti.org e-kampanya.org e-finans.org e-telefon.org |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|