![]() |
|
|||
|
selam,
keriz.com sitemi yenilemek istiyorum. Bu domaini icin proje uretecek ve siteye tasarim ve icerik sagliyacak eleman ariyorum. Eger siteye bir proje dusunup bunu gerceklestirebiliyorsaniz pm atin detaylari ve ucretinizi bildirin. Site php ve ajax ile gelistirilmesi gerekiyor. Icerik hicbirsey sekilde adult/erotik veya yasa disi olmiyacak. Bu konu icin ayirdigimiz butce 10bin ytl. saygilar, |
|
||||
|
Arkadaş iyinetten bile eski 2002 :O
Süper mizah sitesi olur.. |
|
|||
|
Alıntı:
Guzel bir proje - web 2.0 ile interaktif bir eglence sitesi yapabilen arkadaslar varsa anlasabiliriz. |
|
||||
|
ahh ahh keriz bi de neydi o cepci
blu.it saolsun dmi.O zamanlar bi cep sitesi acmak varmıs. Hazır portal kurmayı dusunmedinmi JOOMLA ? tasarım binlerce mevcut. Parasını verip guzelde icerik ekletirsin. daha kolay olabilir.
|
evet joomla dusunmustum. Eger guzel bir proje bulunmassa joomla ve
joomla icin yapilan extension kullanarak bir site hazirlanacak. Bu arada siteyi icin ayirdigim butce 15bin ytl cikardim. |
|
||||
|
aslinda saglam bir icerik hazirlaman lazim mizah yapman icin herturlu yazi resim karikatur ve paylasimida uyelerin eklemesi lazim gercekten cok guzel olur. insanlarda bir nebze sıkıntılarını unuturlar belki siten sayesinde
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|