![]() |
|
|||||||
| İş Eleman Duyuru İş ve Eleman ilanları Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
www.donanimmerkezi.com da görev yapmak üzere haber editörüne ihtiyacımız bulunmaktadır.
Göreviniz siteye yeni teknoloji ve donanım haberlerini eklemek olacak. Yalnız eklenecek haberler donanım ağırlıklı olmalı ve Türkçe benzer sitelerde bulunmamalı. Yabancı hardware sitelerinden çeviri yapılabilir. (kopyala yapıştır haber eklemiyoruz vede hiç eklemedik.) Ücretlendirme eklenen haber başına yapılacak. Detaylar için PM atınız.
|
Alıntı:
bence komik bir öneri, haberin kriteri nedir? 6 sayfamı 6 satırmı? ortama diyorsan bile 25 ytl cok yuksek bir rakam, ingilizce bilen herhangi birini sitene çalışan olarak al, aylık ücretini ode 1000 ytl versen bile gunluk 33 e gelir ki bir kişi en az 10 haber çevirir..
|
Alıntı:
onların da devamlı çevirilere verdikleri fiyatları bir araştır. neyse tartışma girmek istemiyorum ama 20ytl nedir? yani kaç sayfa bile oldugunu bilmedigin bir ceviri + konu ile bilgin yoksa bu çeviriyi nasıl yapacaksın merak ediyorum , ama her konuda terimsel bilgiyesahibim diyorsan bilemem ![]() kolay gelsin...
|
ilkay_pinar@hotmail.com msn adresim...
endustri muhendisligi ingilizce bolumu ogrencisiyim. ihtiyacin warsa haber basi uzunluk kisaliga gore 5 ila 15 ytl arasinda ceviri yapabilirim... ( 15 ytl dediklerim hakkatten uzun haberler...) |
|
||||
|
Özel mesajlar cevaplandı. Halen uygun tekliflerinizi bekliyoruz. Teklif sunanlara tekrar cevap yazıcam kısa bir süre içersinde. İlgilenen herkese teşekkürler.
Saygılar Kenan
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Pm gönderiniz diye yazmıştım ama farketmez tabi. 15YTL veya yukarsı düşündüğüm rakamlar değil. Açıkçası 3-5 YTL/haber olarak düşünüyorum. (haber kalitesine göre 3 YTL 5YTL arası)
Uygunsa özel mesaj gönderiniz.
| Stil | |
|
|