![]() |
|
|||||||
| İş Eleman Duyuru İş ve Eleman ilanları Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
MERHABALAR...
ALMANYADA KURULU KRAFT JAKOPS FABRIKASINDA CALIŞTIRILMAK ÜZERE 10 TURK ISCISI ALINACAKTIR BAŞVURULAR AŞAGIDAKI E-MAIL ADRESINE YAPILMASI RICA OLUNUR.... UCRET : 2300 EURO+MISAFIRHANE+UCAK BILETI E-MAIL ADRESIM : 42ozal@mynet.com ALI OZAL |
|
|||
|
TEMASA GECMEK ICIN EMAİLLERINIZI BEKLIYORUM.......
ALMANYADAKI INSAAT SIRKETLERINE DUYRULUR ŞUAN SIRKETIMIZDEKI CALISAN GURUPLARIN FORMEN DAHIL İŞCİLERIYLE BERABER YURTDIŞI OLANAKLARINDAN YARARLANMAK İÇİN OLANAK ARAMAKTADIRLAR........ÜÇKARINSAAT.NAKLIYAT.LTD.ŞTİ ELAMANLARIN YURT DISI TECRUBELERI YETERI KADAR BULUNMAKTADIR IRTIBAT IÇIN TELEFONLARIMIZ HASAN BEY 0533 721 13 75 0542 242 8113 |
|
|||
|
Calismayi cok isterim tabii ki..!!
Ben Bursada yasamaktayim ve 24 yasindayim askerligimi bitirdim. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik blm.'ü mezunuyum.. Ve ne is olursa Almanya gibi bir ülkede calismaya hazirim.. Umarım Olumlu bir cevabınızı alabilirim.. Sevgi Ve Saygilarimla.. |
|
|||
|
Calismayi cok isterim tabii ki..!!
Ben Bursada yasamaktayim ve 24 yasindayim askerligimi bitirdim. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik blm.'ü mezunuyum.. Ve ne is olursa Almanya gibi bir ülkede calismaya hazirim.. Umarım Olumlu bir cevabınızı alabilirim.. Sevgi Ve Saygilarimla.. |
|
|||
|
Merak ettigim sey ise acaba neden türkiyeden isci ariyorsun?
Almanyada isci bulma kurumunda bir sürü isci var iken, hemde oldukca yüksek bir Aylik veriyorsun almanya bakimina göre üstelik bir cok sey bedava veriyorsun ?? yoksa verecegin is icin almanyada hicmi isci bulamadin? türkiden almanyaya isci gitmesine hayir demem ama bu is insallah hayirli bir istir!! Mmmmmmm? Hayirlisi olsun bakalim!! gercekten merak ettim bu isi almanyada gercekten sorusturmak isterdim nasil bir is imis. Isvereni bu yazi ile kötülemek istemiyorum. sadece cok merak ettim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|