![]() |
|
|||
|
500gb ile 1tb arasında tavsiye edebileceğiniz hızlı ve dayanıklı sorun yaşamayacağım taşınabilir bir hdd tavsiye edebilirmisiniz ?
|
|
||||
|
kendin 500 gb bi hardisk al birde kutu daha hesaplı olur 3.5 olur ama daha hızlı veri aktarımı yaparsın.
|
ben western digital mybook kullanyorum. 2 tane 500 gb var ve hiç bir sorun yaşamadım. Hız olarak internal hdd lerimi aratmıyor. firewire ve usb2 desteğide mevcut..
|
|
||||
|
Çok fazla fiyat farkı yok.Kutuyla birlikte 20 ytl anca farkeder.
Bence hazır taşınabilir bir hdd al..Wester Digital kesinlikle tavsiye ederim.Mybook ürünleri çok şık ve kullanışlı.
|
hepsiyle uyum sağlıyor...hatta sadece pc değil mac lerle bile tam uyumlu...hdd lerin içinde silinemez bi kaç dosya var zaten bir nevi driver gibi. Böylece tak çalıştır oluyor.
İlgilenenler için söyliyim...mybook wd 500gb 16mb cache fireware+usb2 ürününü geçen ay 220ytl ye aldım. istanbul yazıcıoğlundan |
|
||||
|
Dün akşam aldım bende usb 2.0 philiphs 320 gb 140 ytl ama dez avantajı adaptör ile çalışıyor.
|
güzel birşey bu yaw o zaman
bende dosyalarımı internette yedeklemek için yer arıyordum o zaman bu aletten bir tane almak daha mantıklı at içine dursun. istediğin yere taşı hımmm evet güzel hepsiburada ya bi bakayım hele gerçi son siparişim için küstüm ben onlara ama neyse. beni 20 gün beklettiler. sonra sipariş tedarik edilemedi dediler ![]() |
|
|||
|
Alıntı:
![]() Venom bu senin dediğinde yok dimi böyle adaptör olayı? |
|
||||
|
teknosaya bakın derim. Adaptörlü fakat diğerine göre extra özellikleri var. Smart + işletim sistemi kurabiliyorsun üzerinde bildiğin harddisk gibi veri iletimi oldukca hızlı
| Stil | |
|
|