![]() |
|
|||
|
disconnect adaptör yok dimi bu kullandığında?
ona göre sipariş vereceğim . birde windows kurmayı denedin mi hiç? birde burda daha ucuz sanki? aynı ürün dimi http://www.hepsiburada.com/productde...ductid=bd82042 |
|
|||
|
Adaptör yok. Usb kablosunu takıp hemen kullanmaya başlıyorsun.
Windows kurmak aklıma geldi ama pratikte kullanılamayacağını düşündüm. Benim yapmak istediğim sistemin komple yedeğini alıp yanımda taşıyabilmek. Tabi bunun nasıl yapılacağını araştırmak ve uygulamak için yeterince zamanım olmadı. Usb kablosu 30 cm civarında tek problemi bu. |
|
||||
|
benim soyledigim program sizdeki winxp yi kuruyor harici diskte hatta internet explorerin sık kullananlarını da dahil ediyor o yeni kuruluma kendi usb diski de c olarak goruyor gittiginiz her hangi bir makinada da usb diskten kendi calisiyor normal xp calisirken usb den oda calisiyor her turlu program kurabilirsiniz kendi usb diskini c gibim goruyor zaten
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha önce usb kutusuyla birlikte seagate 250 gb hdd aldım. 4 ay kullanabildim. Garantisi olmasına rağmen geri götürmeye fırsatım olmadı. Favorites http://www.hepsiburada.com/productde...bd82042#tablnk evet aynı ürün, 160gb olanıymış. |
|
|||
|
ya hepsiburada sitesinde baktımda " 1 ürün arızalı şekilde " serviste bekliyor filan yazıyordu.
ben çok pirpirikliyim bu konuda. şimdi aldım bu aleti. dosyalarımı yedekledim. 2 ay sonra bozuldu. tüm veriler uçtu. al sana skandal ![]() gerçi ben asla PC ye takıp işlem yapmam. benim tek amacım " yedekleme ". yani dosyaları atacağım içine ve sandıkta saklayacağım ![]() yani oradan oraya taşımak için almıyorum |
|
|||
|
Alıntı:
![]() Eğer sadece saklama derdindeysen bence adaptörlü bir hdd al, daha ucuza gelir ve bozulma riski daha az olur. Çünkü taşımak yer değiştirmek sorun olacaktır ![]() Bu ürünlerde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta hdd okunurken usb kablosunu çekmemek ve sarsmamak. Donanımı güvenle kaldır yapılmadan asla fişten çekmeyiniz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|