![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Donanım Donanım |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Ubuntu Bulup Bir Flash Diske Bir Cd ye yada Bir Smart Diske Verilerinizi Kurtarıp Cekebilirsiniz
Minipe Xp de Fena DEgil Konu aydingebze tarafından (2008-03-29 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Geçmiş olsun...
|
|
|||
|
slm benim pc de bi sorun var sürekli format atmakj zorunda kalıyorum ayda 5-6 kez attığım oluyodu remlerden oldunu düşündüm 2 tane 512 lik rem kullanıyodum onları verdim aldım kingstonun 1gb 2 tane rem dün aldım format atım ama bgn pc baya yavas acıldı sanıyom yne aynı sorunu vercek ne yapmam gerekişyo aceba nedn kaynaklanıyor yardmcı olursanız sevinirim
|
|
|||
|
slm benim pc de bi sorun var sürekli format atmakj zorunda kalıyorum ayda 5-6 kez attığım oluyodu mavi ekran geliyo ve reset atıyo kendilinden en son yapılanrımayı falan seciyom hiçbişekilde acılmıyo mecbur format atıyodum remlerden oldunu düşündüm 2 tane 512 lik rem kullanıyodum onları verdim aldım kingstonun 1gb 2 tane rem dün aldım format atım ama bgn pc baya yavas acıldı sanıyom yne aynı sorunu vercek ne yapmam gerekişyo aceba nedn kaynaklanıyor yardmcı olursanız sevinirim
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|