![]() |
|
|||
|
bir kaç video indirdim youtube den.
izleyeyim dedim . media player ile denedim. bi baktım ekran masmavi..yazılar gitti geldi..ve restart.. " sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı "yazdı.. yine açtım.bu sefer winamp ile açayım dedim. yine aynı şey oldu. ne oluyor yahu ![]() noton ile taradım. virüs filan yok pc de. |
|
|||
|
windows media player 11 ide kurdum şimdi.
yine aynı şey oldu. bazen sorun çıkarmıyor. bazen yukarıda dediğim hatayı veriyor. ne kurarsam kurayım aynı. anlamadım gitti ( zaten anlasam şaşardım ) |
|
||||
|
resetleme hakkında bilgim yok ama. Youtube vidolerının formatı eğer değiştirmediysen .flv dir. İzlemek için flv player i kurmanı tavsiye ederim.
http://www.tamindir.com/program/1173...ayer_1.3.3.htm |
|
||||
|
Favorites senin de bilgisayar sorunların bitmiyo be kardeşim. Bir kurşun döktür sen büyü var üzerinde
![]()
|
ya hadi sorunları bi tarafa bıraktım. makinadır normaldir. bozulur eder şudur budur ama beni de hep enteresan sorunlar bulur. ona şaşırıyorum.
film açıyorsun pc reset atıyor. gelde anlat derdini şimdi |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|