![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
|
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Öncelikle Şunu Belirteyim Domain fiayarları konusunda ucuz yada pahalı gibisinden yorum yapan boş insanlar bu konudan lütfen ayrılsın. Eğer satış baltalanırsa ağır konuşabilirim..
------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: 7KQ.NET 3 karakter Domain bitiş tarihi: 27/06/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Ticaret Satış Fiyatı: 50 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Elimde kalan son 3 karakterlerden ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: 7QK.NET 3 karakter Domain bitiş tarihi: 27/06/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Ticaret Satış Fiyatı: 50 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Elimde kalan son 3 karakterlerden ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: 8XV.NET 3 karakter Domain bitiş tarihi: 07/07/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Ticaret Satış Fiyatı: 75 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Elimde kalan son 3 karakterlerden ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: CEPBANK.ORG Google da bir çok meta var bu kelime ile ilgili Domain bitiş tarihi: 23/04/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Ticaret Satış Fiyatı: 100 YTL Satıcının eklemek istediği notlar:Garanti bankası işlemlerinden biri ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: ENGUZEL.ORG Backorderdan düştü bugun Domain bitiş tarihi: 23/04/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Ticaret Satış Fiyatı: 300 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Adı üstünde ![]() ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: TeknikBilgi.orgdiğer uzantılar dolu Domain bitiş tarihi: 23/04/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Ticaret Satış Fiyatı: 200 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Kalite domain ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: TURKC.NET Bir televizyon kanalı isimi Domain bitiş tarihi: 23/04/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Ticaret Satış Fiyatı: 200 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: yatırım amaçlı domain ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi:XTeknik.NET4 yıllık domain Domain bitiş tarihi: 23/04/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Ticaret Satış Fiyatı: 50 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Eski bir forum isimiydi ------------------------------------------------------------------------ Tüm Domainler GODADDY firmasında kayıtlıdır. Orada bir hesap açmanız dahilinde ücretsiz transfer edilir. Tüm domainlerin satışından satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb durum yoktur.. İçlerinde 2-3-4 yıllık domainler var.. ANLAMLI ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: FRANSIZ.ORG Domain bitiş tarihi: 09/04/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 50 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Eski Bir domain portal için oldukça ideal. ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: SAGLIK-BILGILERI.NET PR1 ( sitesiyle birlikte ) Domain bitiş tarihi: 27/01/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 75 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: İçeriğiyle birlikte 1 ay host ücretsiz. ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: ONURMAK.COM Domain bitiş tarihi: 22/04/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 40 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Bir Şirkete ait iyi fiyata satılabilir ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: obeb.net full harf Domain bitiş tarihi: 04/11/2008 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 200 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Matematikte en büyük ortak bölen anlamında iş yapar ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: o86.net 3 karakter Domain bitiş tarihi: 03/01/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 80 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: harf rakam rakam ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: o5n.net 3 karakter Domain bitiş tarihi: 19/07/2008 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 120 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: özel bir domain ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: Nshost.ORG Domain bitiş tarihi: 23/07/2008 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 120 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Ns: Name Server Host işiyle uğraşanlar bilir ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: Hotel-list.ORG + Hotel-List.Net Domain bitiş tarihi: 24/09/2008 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 150 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Otel dizinleri ve tanıtımları için ve googleda kelime için iyi ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: HADDECILER.COM Kayıt Fiyatına !! Domain bitiş tarihi: 28/07/2008 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 10 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Demir işleriyle ilgili bir sektör regfreeye satıyorum ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: ALTIDOKUZ.COM Domain bitiş tarihi: 02/10/2008 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 150 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Adult içerikli siteler kullanabilir ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: 7WT.NET 3 karakter Domain bitiş tarihi: 27/06/2008 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 75 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Elimde kalan son 3 karakterlerden ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: 5WR.NET 3 karakter Domain bitiş tarihi: 02/03/2009 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 75 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Elimde kalan son 3 karakterlerden ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: 4WN.NET Anlamlı 3 karakter Domain bitiş tarihi: 18/12/2008 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 400 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: ( 4=for=için win= kazanmak ) İngilizce kazanmak için anlamını taşıyor bwin tarzi bir site yapılabilir. Yurt dısında çok iyi para eder. ------------------------------------------------------------------------ Domain adresi: 2l3.NET 3 karakter Domain bitiş tarihi: 15/12/2008 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Satma nedeni: Domainleri bitiriyorum artık Satış Fiyatı: 75 YTL Satıcının eklemek istediği notlar: Elimde kalan son 3 karakterlerden
|
İlk mesaj atana haddeciler.com ücretsiz..
|
Hadde bir demir işi. Demire şekil verme işlemi diyebilirim.
|
ENGUZEL.ORG + Hotel-list.ORG + CEPBANK.ORG + TURKC.NET + NsHost.ORG + FRANSIZ.ORG + XTeknik.NET + SAGLIK-BILGILERI.NET (pr1) = 400 ytl
|
iyigeceler.org da eklenmiştir süresi 1 yılı var yine godaddy.com da ücret 150 ytl backorderdan taze düştü..
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/domain-satis-dusecekler-bostakiler/92079-satilik-domainler-enguzel-org-turkc-net-cepbank-org-fiyatlar-indirildi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Satılık Domainler ENGuzeL.Org TURKC.NET CepbanK.org (fiyatlar indirildi) - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-05-02 17:50 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|