![]() |
|
|||||||
| Domain Satış - Düşecekler - Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Hocam ben satmıyorum bu gün den itibaren 26 sına kadar düşecek domainlerin listesi.
12vn.net 16tk.net 2-um.net 20cp.net 20hn.net 20nu.net 20ry.net 222v.net 22nm.net 2fea.net 2ft5.net 2jau.net 2jvo.net 2kip.net 2t1f.net 3b3n.net 3dms.net 3e60.net 3lad.net 3wil.net Bi kaç tanede Rakamlı .
Konu Ozcan tarafından (2008-04-21 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
dünyada bu domain alım satımıyla ilgilenen en az 2 milyon insan var. bunlar her gün bu listeleri takip ediyorlar. hatta kurumsallaşmış domain alıcıları bizler bu listeyi görmeden tam 7 gün önceden backorder lerini yapıyorlar. pending delete durumundaki düşmekte olan bir domaine birde fazla backorder (türkçesi ısmarlama) talebi varsa bu domainler açık artırmaya çıkarılır. kimin gücü yeterse onda kalır. yani bu domainleri piyasa fiyatının altında kapatma olasılığınız yok.
O devirler 6-7 sene öncede kaldı. şimdi parası olanın domain alma vaktidir. öyle bedavadan domain kapatma devri geçti. düşmekte olan 1000 kaliteli domain varsa 2-3 milyon tane de kolleksiyoner olduğunu unutmayın. dediklerimi yanlış anlamayın. sadece birçok arkadaşımız bu konulardan bihaber durumdalar. Maksat bildiğimiz üçbeş bişiy varsa onu paylaşmak olsun bol şans |
|
||||
|
Hacım illa istiyosan git bak boş olanları regle godaddy den kontrol ediyorum.
PJXB.NET is available! 2JVO.NET is available! 3B3N.NET 3B3N.COM 2FT5.COM 2FT5.NET 9BJK.COM 8BJK.COM is available! BJK1.NET FB09.COM FB17.NET 61TS.NET 34FB.NET 34GS.NET F34B.COM F34B.NET G34S.COM G34S.NET HSTNG.NET Bu 5 harfli oldu gerçi. (HOSTING.NET gibi oluyor.)Daha binlerce boş 4 harfli domain var. birisinden domain istemiştimde 100 YTL istemişti şimdi diyorum iyi ki almamışım. Özel isteğiniz varsa pm atın kontrol ederim. ![]() yukardaki domainleri piyasa fiyatı neyse bilmiyorum @Leonitef bu mesajda yazdığım domainlerin hepsi reg parasına. |
|
||||
|
içinde rakam olmayan 4 karakter .com lar işe yarar ama hepsi backorderda.
| Stil | |
|
|