![]() |
|
|||||||
| Domain Satış - Düşecekler - Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Selamlar,
Domain adresi: fenomenizle.com İstenen minimum fiyat: Açık arttırma Domain kayıt tarihi: 17 Nisan 2008 Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır Banlı olduğu arama motoru varmı: Hayır Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır Domain adresi: fenomenciyiz.biz İstenen minimum fiyat: Açık arttırma Domain kayıt tarihi: 17 Nisan 2008 Banlı olduğu sponsor varmı: Hayır Banlı olduğu arama motoru varmı: Hayır Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır Herşeyden önce bu iki domaini yeni yarişma programına uygun bir site yapmak için aldım ancak bu sabah uyandığımda baya bir üşendim. Yarışmayı dün gece izleyenler varsa ne büyük derecede tutacağını biliyorlardır. Şu anda bir çok gazetede ve internet sitesinde tartışmaların odak konusu olmuştur. blogspotta yapılan bir örnek siteye baktığımda bugun saat 3te 150 online gösteriyordu. Aslında site yapmak daha mantıklı ama üşendim diyorum ![]() www.fenomenizle.com için hemen al fiyatı 250 YTL www.fenomenciyiz.biz için hemen al fiyatı 80 YTL Hemen al fiyatları için lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Minimum arttırma 10 YTL Satışı iptal etme hakkımı gizli tutuyorum Ödeme şekli Sadece Banka havalesi Açık arttırmanın alt limiti bulunmamaktadır.
Bugün cumartesi, yarında cumartesi, ondan sonrakide, bana her gün cumartesi .. Konu djkickass tarafından (2008-04-19 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|