![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba Arkadaşlar
Domain Adı: Soyisim.Com Domain Kayıt: 06/03/2008 Domain Bitiş: 06/03/2009 Registar: İsimTescil Banlı olduğu Site: Yok ---------------------------------------------------- Evet Arkadaşlar Jenerik Domain İçinm Cok Güzel bir Domain .Com olması bir Avanyaj.... Dünyada ve Türkiyedeki Soyismi Aynı Olanları birbiri İle Tanıştırabilirsiniz... Ve Bu Sayede Hit Kazanabilirsiniz... // Bu sadece Basit Bir Proje Bu Domain İle Yapılacak Bir Çok proje Daha Var... ----------------------------------------------------- Sizde Soyisim.Com Domaini Ne Kadar Eder... Alıcak Arkadaşlar İsterlerse PM İle İletişime Geçebilirler.... Düşüncelerinizi belirtirseniz Sevinirim... |
|
|||
|
Baska Teklifleri Olan Arkadaşlar...
Jenerik Domain Bunun için bir Çok Proje Düşünülebilir... Mynet Gibi Eski Asker Arkadfaşlarını lise Arkadaşlarını vs... Soyisim Benzeliğinden Buluşturabilirsiniz... Evet Arkadaşlar Görüşleriniz... // Proje Görüşleri Olanlarda Belirtirse Sevinirim |
|
||||
|
Alıntı:
Yukarda verilen miktar uygun bence.. |
|
|||
|
Bu jenerik Olayı Kişiden kişiyede Değişebilir... // soy isim Ayrıda yazılabilir Veya Bir Çok kişi Soyad yerine soyisim olarakta kullanıyor...
Sonra Ayrıca Soyad buda Ayrı Sekılde yazılarbilir soy ve ad kelimelerini içeriyor... Yani Bu kişiden kişiye Değişebilir... Ben yukarıda Verilen fiyata Uygun değil falan demedim... // Fiyat konusuna gelince Bir Kişinin Kafasındaki projedir 200 YTl veriri Bazısının Kafasında Ona Uygun proje Yoktur 20 YTL verir... Ben Sadece Görüşleri Sormustum // Görüşlerinizi Belirtirseniz Seviniirm Arkadaşlar...Selametle... |
|
||||
|
Zaten Yukardaki benim görüşüm Angelo yada Nefusa ya Loi nin değil BENİM..
İkincisi Jenerik olayı kişiden kişiye DEĞİŞMEZ Jenerik alan adları örnekle açıklıyayım istanbul.com = Jenerik. istanbulhaber.com = jenerik değil. ahmet.com = jenerik ahmetinsitesi.com = jenerik değil elma.net = jenerik elmaci.com = jenerik değil doktor.com = jenerik doktorum.com = jenerik değil. alfabe.com = jenerik xalfabe.com = jenerik değil bir.com = jenerik birisi.com = jenerik değil. kahramanmaras.com = jenerik kahraman-maras.com = jenerik değil soy.com= Jenerik soyisim.com= Jenerik değil isim.com= Jenerik soyisim.com=Halen jenerik değil |
|
|||
|
Tamam Dostum... Tşkr'ler Bilgiler İçin Eğitici Bir Bilgi Vermişsin...
----------------------------- Domain hakkında Başka Görüşleri Olan Arkadaşlar Görüşlerini Belirtirse Sevinirim... |
|
||||
|
20-30 YTl eder kanısındayım bu arada jenerik kişiden kişiye değişmez.. jenerik olan ve olmayanları @visitistanbul yazmış zaten
|
Sen ben bu domaini kullanıcam ne yapıyım dememişsin ki konuyu açarken satıyorum kaç para verirsiniz demişsin. Bende son teklifimi yazıyım 30YTL.
|
|
|||
|
Arkadaşlar
İyi Fiyat Verene Domaini Satıcam... // Ama İyi Fiyat Verilmesse Kendim İşleticem... Onun İçin Diyorum... Alıcaklı Arkadaşlar Tekliflerini Sunsunlar... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|