![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba Arkadaşlar domainde kullandıgım maile göre veya başka yöntemle bu maile kayıtlı domainleri nasıl bulurum bu tür bir arama veya sorgulama yapan site varmı.
Yani su maile 22 bilmem kaç domain kayırlıdır ve listesi vss..
|
Bu domaintools, whois.sc'de çıkıyor, şu kişinin bilmemne kaç tane domaini vardır diye. Ücretli üyelikle sorgulanıyor orada.
|
http://www.domaintools.com/registrant-search/ burdan arama yapabilirsin fakat ücretli bildiğim kadarıylada bedava olan yok
kendi mail adresimi arattım 19 domain var dedi rapor içinde 78$ istedi anlaşılan bulduğu domain sayısına göre fiyat değişiyor
|
domaintools bu işi iyi yapıyor gerçekten tabiki ücretli.
ücretsiz olarak ise maalesef böyle bir servis yok.
|
Alıntı:
Benimde 45 tane Domain varmiş Current, 2007-10-04 Current, 2007-10-04 2007-10-18(9) bazıdomainlerde parantez içinde rakamlar var onu anlayamadim |
|
||||
|
Alıntı:
bide info@nokta.com diye aratında 130bin sonuç buluyor ![]()
|
Evet fiyat domain sayısına göre değişiyor. Yabancı forumlarda bu sitenin güvenilir olup olmadığına dair konular görmüştüm. sonuç ; yüzde yüz güvenilir olmadığıydı.
|
|
||||
|
kendi mailinize kayıtlı domainleri bilmiyormusunuz?
amaç nedir burda... yoksa yoksa ..... |
|
||||
|
valla bazen kendisinede lazim olur benim suan uzerimde 120 yakin domain var gel gelelim nerelerde hangi domain hangi firmada karisiyor yada domain kendi uzeimde diye ariyorum bakiyorum ki arkadas reglemis vs..
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/domain-satis-dusecekler-bostakiler/81124-maile-kayitli-domainler-nasil-bulunur.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| maile kaytl domainler nasl bulunur - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-03-20 15:55 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|