![]() |
|
|||||||
| Domain Satış - Düşecekler - Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaslar C# ile ufak bi program yazdim, hicbir siteye girmeden domainin bos veya dolu olduguna masaustunuzden bakabiliyorsunuz. Program kesinlikle virus,trojen gibi dosyalar icermemektedir, isteyenler istedikleri antivirus ile tarayabilir.
Ayrica bir suru forumda ve bu forumda, bazi whois kontrol sitelerinin cok fazla kontrol edilen domainleri kendi adlarina kayit ettirdiklerini okuyoruz. Bu program internic alt yapisi kullandigi icin bu dert de ortadan kalkmis oluyor. Tabi programin domainleri kayit edip bana gonderme ihtimali oldugunu dusunenler olabilir, bu konuda soyleyecek birsey yok beni taniyanlar ve guvenenler kullanabilir guvenmeyenler ise kendileri bilir. Sadece .Com, .Net ve .Edu uzantili domainleri desteklemektedir. Sorgulama yaparken www.hotmail.com yerine hotmail.com yazarsaniz daha saglikli sonuclar uretiyor. Download : http://programyazdir.net/programlar/domainkontrol.zip ![]() Not : Programin bilgisayarinizda calisabilmesi icin .Net framework`un bilgisayarinizda yuklu olmasi gerekir. Eger program calismadiysa bu adresten onuda kurabilirsiniz http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=tr Konu sekizbit tarafından (2008-01-15 Saat 02:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
internic alt yapisinda sadece .com,.net ve .edu domainleri bulundugu icin sadece onlari sorgulayabiliyoruz. birde domainleri yazarken www.hotmail.com degilde hotmail.com yazarsaniz daha saglikli sonuc veriyor.
|
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|