![]() |
|
|||||||
| Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Doldurulması zorunlu alanlar
Domain adresi:www.yertut.com Hemen Al Fiyatı:100 YTL Başlangıç fiyatı:20 YTL Minimum Arttırma:2 YTL Domain kayıt tarihi:06.10.2007 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok hiç kullanılmadı çünkü Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok hiç kullanılmadı çünkü Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok hiç kullanılmadı çünkü ![]() Doldurulması opsiyonel alanlar Satma nedeni (opsiyonel): Proje İptali PR değeri varsa linki (opsiyonel):Yok hiç kullanılmadı çünkü ![]() Alexa sıralaması linki (opsiyonel):Yok hiç kullanılmadı çünkü ![]() Satış sonlanma tarihi (opsiyonel):son tekliften 48 saat sonra. Satıcının eklemek istediği notlar: bir otel gibi bir site yapacaktım. piyasada ilk olacaktı. herkes gelip kendine oda tutacaktı. o odada yaşayacaktı komşularıyla ilişkileri filan olacaktı. ama benden önce yapmışlar. domainide almıştım halbuki. neyse artık alacak arkadaşa hayırlı olsun. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Doldurulması zorunlu alanlar Domain adresi:www.program-downloads.net Hemen Al Fiyatı:200YTL Başlangıç fiyatı:20 YTL Minimum Arttırma:2 YTL Domain kayıt tarihi:04.11.2007 Banlı olduğu sponsor varmı:Yok hiç kullanılmadı çünkü Banlı olduğu arama motoru varmı:Yok hiç kullanılmadı çünkü Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok hiç kullanılmadı çünkü Doldurulması opsiyonel alanlar Satma nedeni (opsiyonel): Proje İptali PR değeri varsa linki (opsiyonel):Yok hiç kullanılmadı çünkü Alexa sıralaması linki (opsiyonel):Yok hiç kullanılmadı çünkü Satış sonlanma tarihi (opsiyonel):son tekliften 48 saat sonra.
Masaüstü Resimleri Konu AlemTurk tarafından (2007-11-17 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
arkadaşlar başlığı ve içeriği değiştirdim yeni konu açmadım. iki satış ayrı ayrı devam etmektedir.
bilginize.. diğer domain satışım: http://forum.iyinet.com/domain-satis...zeteci-us.html
Masaüstü Resimleri Konu manglerman tarafından (2007-11-18 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|