Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Domain Satış - Düşecekler - Boştakiler

Domain Satış - Düşecekler - Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-04, 05:08
Zion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tanrı Aptalları Sevmez!

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/4
Zion is on a distinguished road
Standart 30 k hitli domain ucuza satılık

peşin bilgi: sadece domaini satıyorum, sitede kullanılan scripti satmıyorum.

Merhabalar

Aslında gerçek hitini hiç bir zaman öğrenemediğim bir web sitesi var. Biraz geniş özetleyeyim:
servage.net'te host ediyordum, suspend yedim. sonra kendi serverlarımdan birisine aldım, orada da serverı sadece yarım gün çalıştırdı. diğer servera aldık (xeon 3.4, 4 gb ram) malesef onda da loadu 100'e çıkardı, günün yarısını down olarak geçirmesine sebep oldu.

yine de asıl rakamın 40-50K arası şeklinde olduğunu tahmin ediyorum.
başlığa 30 yazdım, zira emin değilim malesef.

serverı sürekli down ettiği için parkettim, iki gün peşpeşe 500 doları geçince parkingden de şutlandım.

site hakkında kısa bilgiler:
site tamamen "spam" arama motorudur. kullanılan script verilmeyecektir. ama arama motoru şeklinde kullanmak isteyenler olursa kendilerine script yazdırabilirler aynı seo yapısına sahip.

sitenin page rankı 4
çoğunlukla adult spam içerdiği için adresi vermiyorum. PM ile detayları iletirim.

domain godaddy'de.

fiyat:
1000 YTL (pazarlıksız)

ne için kullanabilirsiniz?
tutacağını düşündüğünüz herhangi bir siteye yönlendirebilirsiniz, banlamayacağından emin olduğunuz bir parking varsa orda parkedebilirsiniz. (ben hepsinden banlandığım için artık parking kullanamıyorum)

neden bu kadar ucuz?
çünkü bu bir spam site ve banlanmama garantisi yok. üzerinde de hiç bir emeğim yok.

hit garantisi:
sadece 20k hite garanti veririm çünkü serverı yarım gün çalıştırdığı bir günde ölçebildiğim en yüksek hit buydu. diğer rakamların hepsi tahmindir.

bu satış sadece yarın akşama kadar geçerlidir. site detaylarını PM ile iletirim.

ps: tanımadığım, itraderına güvenmediğim kişilere site detaylarını göndermeyebilirim. bunun için üzgünüm ama malesef herkese güvenilmiyor.

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-04, 05:17
selim61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fake *****

Blog Entries: 6
Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %92/20
selim61 is a jewel in the roughselim61 is a jewel in the roughselim61 is a jewel in the rough

adresi alabilirmiyim

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-04, 08:34
Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/2
FrontPage is on a distinguished road

adresi alabilirmiyim

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-04, 08:49
AlemTurk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Seo katiLi

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %100/3
AlemTurk will become famous soon enoughAlemTurk will become famous soon enough

Sitenin adresini pm ile gönderirmisiniz, adsense den banlımı?

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-04, 09:10
aXzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dengesiz

eTicaret: %100/9
aXzel is an unknown quantity at this point

scriptide versen güzel olurmustu ..

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-04, 09:55
enginsev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

enginsev is an unknown quantity at this point

merakımı bağışlayın ama o siteye hit gelmesini sağlıyan o script ve spaw değilmi yani. hebelehubelehebbe.com adresinde o scripti kursak o ziyaretci o siteyede gelmiyicekmi aynı zamanda o domainden o scripti kaldırınca haliyle o domainin hiçbir değeri kalmıyıcak yanılıyormuyum ?

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-04, 11:40
bir umuttur yaşamak...

Blog Entries: 2
eTicaret: %100/10
Cagatay has a spectacular aura aboutCagatay has a spectacular aura about

Zion adresi ogrenebilirmiyim pm ile

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-04, 12:41
karaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/2
karaLi is on a distinguished road

hocam script vermessen o hitin düşeceğini düşünüyorum. ayrıca saldırı geliyor olamazmı ? loadları fırlattığını söylemişsin. scriptle birlikte satmayı düşünürsen bir demo ile toplam fiyatı gönderirmisin lütfen.

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-04, 13:39
Zion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tanrı Aptalları Sevmez!

Zion is on a distinguished road

Arkadaşlar, scripti veremem malesef. Zira çok açık konuşayım; script ile beraber tek kişiye satarsam 5.000 usd fiyat çekerim. (Sebebini sormayın ama kısaca özetleyeyim; bu arama scriptiyle hiç banlanmadım. Tam 2 aydır parking parking dolaşan 15-20 K civarı hit alan pr 2 başka bir sitemde daha vardı, orada o script 3-4 aydır yayındaydı)
Scriptin bu kadar serverı yormasının sebebini de dileyen olursa açıklarım. İsteyen olursa scripti vermemekle beraber scriptte kullandığım, içinde 250 bin güncel keywordun bulunduğu veritabanını hediye ederim.

Site pr 3'ken de bu şekildeydi ama banlanmak yerine pr 4 oldu. Bunu yazmayı unutmuşum.
Siteye adsense koymadım, zira adsense konulacak bir site değil. kimseye de koymasını tavsiye etmem.
Site şu an exoclick'te parkingde. Exoclick iyi para verse satmazdım ama exo adam gibi para vermiyor diye biliyorum. Ve parkinglerden banlanmaktan sıkıldım.

Hitin düşeceğini ben de biliyorum, o yüzden fiyat ucuz. Ama kullanmasını bilen kişi zaten 1 haftada verdiği paranın iki katını çıkarır. Bu da iyi bir yatırım demektir. Peki ben niye yapmıyorum? Çünkü belirttiğim gibi "host edemiyorum, parkinglere güvenmiyorum."

İlgilenenlerin bir kısmına birazdan PM göndereceğim. Şu an msn'imde bi kaç alıcı var, onlarla konuşuyorum.

#10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-04, 13:41
Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %100/1
Powerz is an unknown quantity at this point

pm alabilir miyim ?

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil