Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler

Domain Satış / Düşecekler / Boştakiler Domain Satışı Yeni, PRlı, 3 harfli, 4 harfli, premium domainler Düşecekler Boştakiler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-15, 10:06
Breeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Nerden: CTRL + W
Mesajlar: 944
Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/3
Breeze will become famous soon enough
Standart biri benim whois bilgilerimi kullanmış

bugün bana bir mail geldi bilgilerinizi güncelleyin diye baktım biri benim whois bilgilerimi kullanarak domain almış.

bunun bana zararı olurmu ? ne yapmam lazım?

yada neden admin contact mail adresine kadar aynı bilgileri kullanmış?

http://www.isimtescil.net/WhoisPage....incdcenter.com
__________________
...
Alıntı ile Cevapla

  #2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-15, 10:52
ReL4X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Sep 2006
Mesajlar: 568
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %67/1
ReL4X is on a distinguished road
Standart

Aynı şekilde banada mail geldi. Benimde bilgilerimi alarak bir hack domaini alınmış.(kişi farklı sanırım) Bilgilerden sadece mail doğru oldugu için ve domain aktif olmadıgı için önemsemedim.
__________________
Kardelen Ayşe
Alıntı ile Cevapla

  #3 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-15, 11:03
Breeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Nerden: CTRL + W
Mesajlar: 944
Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/3
Breeze will become famous soon enough
Standart

benim domainde aktif değil ama adres ve telefona kadar doğru
__________________
...
Alıntı ile Cevapla

  #4 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-15, 11:34
ReL4X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Sep 2006
Mesajlar: 568
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %67/1
ReL4X is on a distinguished road
Standart

Ben biraz önce benim sahte domainin nslerindeki domain sahibine ulaştım. Güzelce korkuttum.(r10 dan birisi) Ama sanırım o bile gerçek değil. İsimtescile kayıtlı sanıırım domainler durumu bildirip düzelttirebiliriz.
__________________
Kardelen Ayşe
Alıntı ile Cevapla

  #5 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-15, 19:43
Gifted.ib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Chuck Bartowski
 
Üyelik tarihi: Dec 2005
Nerden: NeverLand
Mesajlar: 2.220
Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %100/11
Gifted.ib will become famous soon enoughGifted.ib will become famous soon enough
Standart

Bu tarz bir olay benimde başıma geldi.İsimtescildeki tüm domainlerim whois bilgilerini kontrol ettiğimde başkası adına gözüküyordu.Teknik kısma haber verdim.Bir karışıklık olmuş diyip bilgileri güncellememi istediler.Güncelleyince düzeldi.Yani isimtescilin kendisinden kaynaklanmışta olabilir.
Alıntı ile Cevapla

  #6 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-15, 19:51
ReL4X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member
 
Üyelik tarihi: Sep 2006
Mesajlar: 568
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %67/1
ReL4X is on a distinguished road
Standart

Yanlız gelen uyarı maili isimtescilden değil.Mail spam mail gibi bişey. Hatta ben spam diye sildim sonradan merak edip bakınca farkettim. Bizi kıllandıran durum burdan kaynaklanıyor hocam.
__________________
Kardelen Ayşe
Alıntı ile Cevapla

  #7 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-15, 21:26
pigeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şaman
 
Üyelik tarihi: Feb 2005
Nerden: Ankara
Mesajlar: 2.979
Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %100/11
pigeon will become famous soon enoughpigeon will become famous soon enough
Standart

gelen mail standart bilgilendirme maili. whois bilgilerinizin doğruluğunu taahhütü hatırlatıyor.

isimtescil olayı ise bu aralar sıkıntı yaratıyor. herkes şikayetçi bu - vb durumdan.
Alıntı ile Cevapla

  #8 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-15, 22:26
Merlin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Mar 2006
Nerden: Tuna Nehri
Mesajlar: 1.281
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/1
Merlin will become famous soon enough
Standart

Whois bilgileri icann tarafindan dogrulugu teyit ettiriliyor.
__________________
>>>> Çok kazandıran Sponsor TIKLA <<<<
Alıntı ile Cevapla

  #9 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-15, 23:27
senolcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member
 
Üyelik tarihi: Jan 2003
Mesajlar: 1.395
Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %0/0
senolcan is on a distinguished road
Standart

Geçende isimtescilde adıma kayıtlı bir domain'in tüm whois bilgileri değişmiş, rasgele farkettim ve hemen güncelledim, o zaman çok şaşırmıştım bunun nasıl olduğuna, bu konudan öğrendiğim kadarıyla isimtescilin sisteminde bir sorun olmuş ve bu birçok kişinin başına gelmiş, sizin bilgilerinizin de başka domainde yer alması muhtemel bu durumda bu o domaini register edenden değil isimtescilin sisteminden kaynaklanıyor anladığım kadarıyla.
__________________
Eşsiz Sayfalar
Alıntı ile Cevapla

  #10 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-16, 02:08
noktacı
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 642
Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/6
aXzel is an unknown quantity at this point
Standart

isimtescilden neden domain alırsınız hala anlamıs deiglim +1 ytl vermek bukadarmı zor ihs kayıt firması oldu alatronda oyle onlara sahip cıkmak varken olmuyo bole..
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Seçenekler
Stil


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
biri benim reklamımı yapıyo GReYDeR Webmaster Genel Konular 5 2007-02-25 01:23
Vergi bilgilerimi nasıl yeniden gönderir veya güncellerim? dasKind Google Adsense 1 2006-10-17 16:36
Linker kullananlar veya Kullanmış olanlar (?) crawler Webmaster Genel Konular 2 2005-08-07 03:36
Müşteri Bilgilerimi Nete Göndermem Gerekiyor.... A Anonymous PHP 3 2002-07-06 07:41


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:41 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.2.0

Firefox